Een zwangerschap is één van de bijzonderste momenten in je leven...

Jullie zijn zwanger, proficiat! Een zwangerschap blijft één van de bijzonderste momenten in je leven. Door een zwangerschapsshoot te boeken, geef ik jou een mooie herinnering mee van het nieuwe leven dat groeit in je buik. Er is de mogelijkheid om zowel foto's van mama alleen te maken als foto's samen met papa/broers/zussen. 

ontdek meer

k wil jou vastleggen zonder te veel poseren. Gewoon jij en je geliefde(n) die een gezellige tijd in de stad beleven. Want dat is ook wat we echt gaan doen! We maken een leuke wandeling langs mijn favoriete plekken. 

Avontuurlijk, bold, ongedwongen. City vibes I love it!
Beeld het je in: een leuk dagje naar de stad, gezellig een koffietje drinken, rondwandelen in parken, window shopping, onderweg een lekker gebakje uithalen. En ondertussen leg ik jou en je gezin vast op de meest spontane manier. Geschikt voor een zwangerschaps,- familie-, motherhood of loveshoot!

City shoots antwerpen

Nieuw!

Ik wil een city shoot!

Zwangerschapsshoot

Praktische info over een 

Wanneer?

Waar?

Voor wie?

Best tussen 30-36 weken zwangerschap*

In de studio of op een buitenlocatie

Alleen of samen met papa en/of kindjes

Boek een zwangerschapsshoot

* Je hebt ook de mogelijkheid om een pregnancy announcement shoot te boeken als zwangerschapsshoot!

Carmen

Wij hebben ondertussen onze 4de shoot op een jaar tijd achter de rug bij Simple Stories Fotografie. Keer op keer resulterend in prachtige foto's die ons enorm ontroeren. De sfeer tijdens de fotoshoots is zeer aangenaam!
Wij komen zeker nog terug voor onze 5de,..., 10de,... fotoshoot!

"Keer op keer resulterend in prachtige foto's die ons enorm ontroeren"

Lyssa

Wat een topfotografe! Elyze is duidelijk iemand met een enorm grote passie, een engelengeduld en een rustgevend persoon die het hele gezin erg op hun gemak kan stellen. De preview hebben we bekeken met tranen in de ogen. Dankjewel Elyze om ons gezin en onze liefde voor elkaar zo mooi op beeld te brengen.

"De preview hebben we bekeken met tranen in de ogen"

Sandy

Super tevreden dat we een shoot hebben gedaan bij Elyze!

Het is een enorm lieve dame dus we voelden ons meteen op ons gemak en dat zie je ook aan de foto's, ze wist perfect het juiste en spontane beeld vast te leggen.

"Ze wist perfect het juiste en spontane beeld vast te leggen"

Sanne

Wij hebben bij Elyze twee shoots gedaan en zijn enorm tevreden. Het resultaat en de sfeer die de foto’s uitstralen zijn gewoon super. Ook tijdens de shoot geeft ze advies en is ze heel geduldig met ongeduldige peuters en baby’s. Ze is super lief en stelt je onmiddellijk op je gemak. Toppertje!

"Het resultaat en de sfeer die de foto’s uitstralen zijn gewoon super"

Stephanie

Elyze is fantastisch, zeker een aanrader! Onze newborn- en familieshoot vond plaats in de studio; zeer mooi ingericht en in een vriendelijke en ontspannen sfeer. Elyze is zeer klantgericht, spontaan en flexibel en haar foto's zijn prachtig. We hebben al eerder beroep gedaan op een fotograaf maar tot nu toe was dit onze beste ervaring! 

"We hebben al eerder beroep gedaan op een fotograaf maar tot nu toe was dit onze beste ervaring!"

Stephanie

Elyze is een geweldig lieve, rustige persoonlijkheid die je meteen een vertrouwd gevoel geeft. Wij lieten onlangs een zwangerschapsshoot vastleggen door haar en wauw wat een resultaat. We zijn dolgelukkig met de prachtige foto’s. Zeker een aanrader! 

"Elyze is een lieve, rustige persoonlijkheid die je meteen een vertrouwd gevoel geeft"

* Anders €0,45/km vanuit Linkhout
** Per extra volwassene: €35

Webshop om fotoproducten te bestellen

Mogelijkheid tot aankoop extra beelden

Luxe minialbum (linnen cover, embossing, 20x20cm, 20p)

Reisvergoeding tot op mijn favoriete locaties*

Kleding advies & gebruik klantengarderobe

Max. 2 volwassenen (+ kids)**

Zorgvuldige selectie en nabewerking (6 uur)

15 digitale beelden op hoge kwaliteit (zelf uit te kiezen)

1 uur fotografie

Een zwangerschapsshoot is inclusief:

Aankoop extra beelden:

De prijs voor extra foto’s is 15,- per foto.

Wil je graag meerdere extra foto’s? Dan gelden er voordeeltarieven. Het is ook steeds mogelijk om bij het zien van de beelden te kiezen voor een upgrade pakket inclusief printtegoed. 

Meer info over de voordeelpakketten? Download de brochure!

Een zwangerschapsshoot kan doorgaan in de stad (Antwerpen), op een buitenlocatie of in mijn bohemien ingerichte daglichtstudio in Lummen. Ik heb een uitgebreide garderobe met jurken en kimono's waar je als zwangere mama gebruik van mag maken.

Info & tarieven

Vul in bovenstaand vakje een 'X' in om door te gaan. De algemene voorwaarden zijn steeds van toepassing bij het boeken van een shoot.

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga hier mee akkoord.*

Vertel me wat meer over jullie en wie er naar de shoot komt:*
Waar wil je dat de shoot doorgaat?:*

Bij gelijktijdig boeken van een zwangerschapsshoot & newbornshoot geniet je van een pakketkorting van €30!

Wens je ook een newbornshoot?:
Wat is je uitgerekende datum?:*
Adres:*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*
Naam:*

Ontdek de vervolgstappen

Je aanvraag voor een zwangerschapsshoot is succesvol verzonden.

Benieuwd hoe het nu verder loopt? Klik op onderstaande knop en kom het allemaal te weten!

Verzonden!

Zwangerschap

Boek jouw shoot

Boek jouw shoot

Boeken?

Klaar om te

Aan elke galerij is een webshop verbonden waar je allerlei fotoproducten kan bestellen, alsook eventueel extra foto's kan kopen (€15/foto). De producten die je bestelt worden gedrukt op hoogwaardige kwaliteit door een professionele drukker en worden bij jouw thuis geleverd.

Shop

06.

Omdat ik het een grote meerwaarde vind om jullie bij elke shoot een tastbare herinnering mee te geven, is er steeds een mini-album inbegrepen. Het album heeft een afmeting van 20x20 cm, telt 20 pagina's en heeft een linnen cover met embossing.

Jullie mogen het album zelf samenstellen via de galerij. Daarna wordt het thuis geleverd en kan je elke dag nagenieten van de mooie herinnering :-)

Mini-album samenstellen

05.

De aflevertermijn van de foto's is max. 4 weken. Jullie ontvangen van mij een mailtje waar jullie eerst een slideshow kunnen bekijken.

Na het zien van de slideshow hebben jullie nog de keuze om voor een pakket te kiezen met meer foto's dan oorspronkelijk inbegrepen. Nadat jullie een keuze hebben gemaakt, krijgen jullie toegang tot de volledige galerij met ca. 60 beelden waaruit jullie het inbegrepen aantal foto's mogen kiezen. De foto's kunnen rechtstreeks gedownload worden via de galerij. 

Aflevering & pakketten

04.

Tijdens de shoot ga ik tewerk op een ontspannen en leuke manier. Ik probeer jullie zo weinig mogelijk te laten poseren, maar geef jullie wel voldoende instructies zodat jullie wat los komen. Ik streef ernaar om jullie niet alleen mooie foto's mee te geven, maar ook een leuke herinnering. 

Dag van de shoot

03.

Ik stuur jullie per mail een link via waar jullie mijn online agenda kunnen raadplegen en jullie shoot kunnen boeken. Via het online boekingssysteem wordt een kleine overeenkomst gemaakt waarin de shoot wordt vastgelegd. Daarna ontvangen jullie een bevestigingsmail met uitgebreide informatiebrochure (inclusief klantengarderobe en een outfit guide) en de factuur voor de fotosessie.

Jullie plaatsje zal pas definitief gereserveerd zijn na de betaling. 

Boek jouw datum

02.

Ben jij er klaar voor om jouw zwangerschap te laten vereeuwigen? Yes! Neem contact met mij op via het boekingsformulier en ik voorzie je zo snel mogelijk van een antwoord. 

Neem contact op

01.

Van boeking tot shoot

Proces

Het

Boek jouw datum

ga verder
ga terug

De aflevertermijn van de foto's is ca. 30 dagen. Zodra jullie foto’s klaar zijn, ontvangen jullie een mailtje waar jullie eerst een slideshow kunnen bekijken.

 Na het zien van de slideshow hebben jullie nog de keuze om voor een pakket te kiezen met meer foto's dan oorspronkelijk inbegrepen. Nadat jullie een keuze hebben gemaakt, krijgen jullie toegang tot de volledige galerij met ca. 60 beelden waaruit jullie het inbegrepen aantal foto's mogen kiezen. De foto's kunnen rechtstreeks gedownload worden via de galerij.

Aflevering & upgrade pakketten

04.

Omdat ik het een grote meerwaarde vind om jullie bij elke shoot een tastbare herinnering mee te geven, is er steeds een mini-album inbegrepen. Het album heeft een afmeting van 20x20 cm, telt 20 pagina's en heeft een linnen cover met embossing. Jullie mogen het album zelf samenstellen via de galerij. Daarna wordt het thuis geleverd en kan je elke dag nagenieten van de mooie herinnering :-)

Mini-album samenstellen

05.

Boeken?

Klaar om te

Aan elke galerij is een webshop verbonden waar je allerlei fotoproducten kan bestellen, alsook eventueel extra foto's kan kopen (€15/foto). De producten die je bestelt worden gedrukt op hoogwaardige kwaliteit door een professionele drukker en worden bij jouw thuis geleverd.

Shop

06.

Combi deal

Boek het voordeelpakket

30,- korting op newbornshoot

Wil jij zowel een bijzondere herinnering aan je zwangerschap als de eerste weken van je pasgeboren kindje op beeld vastleggen? Indien je beide shoots boekt, geef ik jou:

Zwangerschap
+ newbornshoot

Boek een zwangerschapsshoot

Portfolio

Zwangerschapsshoot

Nog vragen na het lezen van deze FAQ?
neem contact op

+ Wanneer plan ik een zwangerschapsshoot het beste in?

+ WIE MAG ER MEEKOMEN NAAR EEN ZWANGERSCHAPSSHOOT?

+ Help! Wat voor kleren en ondergoed draag ik best?

+ KAN IK DE JURKEN VAN OP JOUW FOTO'S AANDOEN?

+ Hoe lang duurt een zwangerschapsshoot?

+ Kan ik bij jou ook terecht voor een newbornshoot?

+ Mag ik meerdere outfits meebrengen naar mijn shoot? 

Een zwangerschapsshoot kan doorgaan op een mooie locatie in de natuur of in mijn bohemien ingerichte daglichtstudio in Lummen. Indien jullie ervoor kiezen om de shoot buiten te laten doorgaan, geef ik jullie enkele locaties door. 

Waar gaat de zwangerschapsshoot door?

-

Nog vragen na het lezen van deze FAQ?
neem contact op

+ Wanneer plan ik een zwangerschapsshoot het beste in?

+ WIE MAG ER MEEKOMEN NAAR EEN ZWANGERSCHAPSSHOOT?

+ Waar gaat de zwangerschapsshoot door?

+ KAN IK DE JURKEN VAN OP JOUW FOTO'S AANDOEN?

+ Hoe lang duurt een zwangerschapsshoot?

+ Kan ik bij jou ook terecht voor een newbornshoot?

+ Mag ik meerdere outfits meebrengen naar mijn shoot? 

Geen zorgen, nadat je je shoot geboekt hebt, ontvang je van mij een uitgebreide outfit guide! Ik raad over het algemeen aan om aardetinten te dragen tijdens de shoot. Deze komen het mooiste uit bij mijn fotostijl. Zorg ervoor dat je ondergoed niet zichtbaar is onder je kleren. 

Help! Wat voor kleren en ondergoed draag ik best?

-

Vragen

Veelgestelde

Vragen

Veelgestelde

Ik raad aan om de shoot te laten doorgaan tussen 30 en 36 weken zwangerschap. Je buik is dan mooi vol voor een prachtige shoot. 

Je kan een zwangerschapsshoot voor jezelf boeken, maar ook je andere gezinsleden zijn welkom. En ja ook viervoeters zijn deel van het gezin :-)! Er zijn maximum 2 volwassenen inbegrepen in de shootprijs. 

Een zwangerschapsshoot kan doorgaan op een mooie locatie in de natuur of in mijn bohemien ingerichte daglichtstudio in Lummen. Indien jullie ervoor kiezen om de shoot buiten te laten doorgaan, geef ik jullie enkele locaties door. 

Geen zorgen, nadat je je shoot geboekt hebt, ontvang je van mij een uitgebreide outfit guide! Ik raad over het algemeen aan om aardetinten te dragen tijdens de shoot. Deze komen het mooiste uit bij mijn fotostijl. Zorg ervoor dat je ondergoed niet zichtbaar is onder je kleren. 

Jazeker! Ik heb een klantengarderobe ter beschikking met een uitgebreid aanbod aan jurken. Daarlangs vind je ook kinderkleding terug in mijn garderobe. 

Hoe lang een shoot duurt is afhankelijk van allerlei factoren zoals bijvoorbeeld hoe het verloopt met de kindjes. Gemiddeld door een shoot maximum een uurtje. 

Jazeker! Indien je je zwangerschapsshoot en newbornshoot tegelijk boekt, krijg je op je newbornshoot 30,- korting. Boek nu jouw voordeelpakket!

I know the struggle, kleding uitkiezen is niet makkelijk! Je mag naar je shoot verschillende outfits meebrengen. Ik voorzie tijd voor 2 kledingwissels (3 outfits). 

Boek jouw shoot

Boek nu jouw zwangerschapsshoot

Let's make magic together

Volg me op

Instagram

@simplestories.fotografie