Leer
wanneer

Online fotografie cursussen

Hey fotograaf! Wil jij graag meer leren over alles dat met fotograferen en het runnen van een fotografiebusiness te maken heeft? En dat vanuit je zetel, home office of favoriete koffiebar? Dan ben je hier op de juiste plek! Op deze pagina vind je een overzicht van al mijn online cursussen. 

Ontdek de cursussen

Of volg een coaching

waar
jij wilt
&

Zet je kennis meteen om in de praktijk

Leer op je eigen tempo

Start waar & wanneer jij wilt

Leer van een ervaren fotograaf

Ontdek de Cursussen

In mijn cursussen leer ik je niet alles volgens het boekje of aan de hand van allerlei technische begrippen, die kennis is immers overal te vinden. Mijn doel is om je mee te nemen in mijn verhaal. Mijn cursussen zijn gebaseerd op mijn praktijkervaring, want ik weet immers dat het op deze manier écht werkt.

Je hebt geen technische fotografieopleiding nodig om een goede fotograaf te worden. Wat je wel nodig hebt is iemand die de weg al bewandelde en je alle tips en tricks meegeeft om van jouw droom een succes te maken.  fotograaf
te worden?
betere
Om nóg een

nóg een betere

Om 

klaar
Ben jij

Online fotografie cursussen

ontdek alles

03

De Photo Style Booster is mijn meest uitgebreide online cursus met optie tot live coaching. Deze cursus neemt je mee van begin tot einde in mijn wereld van familiefotografie, en gaat verder dan enkel de photo basics.

Photo style booster

Ontdek de cursus

Ben jij ready om je foto's te gaan bewerken? In deze cursus neem ik jou mee in mijn wereld van Lightroom. Ik leer jou heel mijn bewerkingsworkflow van begin tot einde!

02

Editen in lightroom

Ontdek mijn online cursussen voor fotografen

01

Tijd om uit je editgrot te komen! Sinds de komst van artificiële intelligentie, is mijn editworkflow tot wel 80% versneld. In deze masterclass, leer ik je hoe je externe programma's laat editen in jouw plaats!

Masterclass editen met ai

Ontdek hier

nieuw!

Jolien leen fotografie

"Je haalt de investering er dubbel en dik terug uit!"

Wauw, wauw, wauw! Als je al een beetje ervaring hebt in het fotograferen maar nog niet helemaal alles volledig op orde hebt achter de schermen van je bedrijf, dan is dit echt het ideale traject om te volgen.

Sevtzan, Memories by Sev

"Geen enkele seconde spijt van gehad, integendeel!"

Elyze legt alles uit wat je nodig hebt om een succesvolle business te starten! Ik ben zoveel informatie rijker, echt heel erg aangenaam om zo aan mijn eigen business te beginnen. Ik kijk er enorm naar uit om met de tips en tricks van Elyze van start te gaan!

Ontdek de presets

Pas mijn professionele fotobewerking toe op jouw foto’s met mijn desktop presets. De presets vormen een goede basis voor consistentie in je beelden. Ze zijn gemakkelijk aanpasbaar zodat jij je eigen accenten als fotograaf kan leggen.

Met het Golden Stories desktop pakket geef je een warme bewerking aan jouw foto’s, je versnelt je workflow en je trekt meer klanten aan. Deze veelzijdige collectie bevat 5 presets: een zwart wit preset, een basis preset en 3 aangepaste versies voor verschillende omstandigheden.

Desktop presets

Voor fotografen

Andere tools om jou te helpen groeien als fotograaf

Ga naar de shop

Ben je op zoek naar een laagdrempelige vorm van kennis die je snel kan doornemen en toepassen? Ik heb enkele e-books ontwikkeld waarin ik mijn beste tips en tricks heb verzameld die jou snel op weg kunnen zetten.

Daarnaast vind je hier ook handige templates die je helpen om je fotobusiness verder te ontwikkelen. 

e-books & templates

En ook nog . . .

Wil jij op de hoogte blijven van mijn coachings, cursussen, nieuwe preset collecties, ... of ontvang je graag regelmatig fotografietips? Schrijf je dan nu in op de nieuwsbrief!

Schrijf je in op de nieuwsbrief

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Dit wil ik

In dit e-book help ik je vertrouwd te worden met het programma Lightroom Classic. Lightroom is één van de beste en populairste editprogramma’s waarin je extra magie kan geven aan jouw foto’s door een mooie bewerking toe te passen. Ik help je om je weg te vinden en om een snelle workflow te creëren. The Lightroom Roadmap

Gratis E-book

Freebie

Volg me op

Instagram

@simplestories.fotografie