E-BOOKS & TEMPLATES VOOR FOTOGRAFEN 

OM NÓG EEN BETERE FOTOGRAAF TE WORDEN

Aan de hand van handige e-books en templates geef ik je alle handvaten om je fotobusiness verder te ontwikkelen. Van een e-book basisfotografie tot kick-ass website templates, hier vind je alles om zelf aan de slag te gaan!

Ontdek MEER

Coming soon

Posing guide voor familiefotografen 

Coming soon

Handboek manueel fotograferen

Meer info

Ga aan de slag met mijn e-books om jouw fotografieskills en je business verder te ontwikkelen. De e-books staan boordevol info, tips en opdrachten. Allemaal gebaseerd op mijn praktijkervaring als fotograaf. 

E-books

Coming soon

E-mail templates voor minisessies 

Coming soon

E-mail templates voor huwelijksfotografen 

Coming soon

E-mail templates voor familiefotografen

Klantencommunicatie is een belangrijk en onderschat onderdeel van het runnen van je fotobusiness. Helaas neemt het opstellen van mails soms uren tijd in beslag. Door deze kant en klare e-mail templates versnel je je workflow en verlies je geen tijd meer aan het eindeloos beantwoorden van mails. 

E-mail templates

Succesvolle fotografen krijgen niet alleen klanten via social media, ze worden ook gevonden op Google en krijgen klanten door middel van een krachtige website!

Bij Wonderlik Webdesign vind je tal van handige website templates die je zelf heel gemakkelijk kan aanpassen. Geen frustraties, geen gedoe én je trekt er klanten mee aan. Win win, toch?

Website templates

Krijg meer klanten dankzij deze handige

Desktop presets

Mobile presets

Ben jij professioneel fotograaf of hobbyist? Creëer consistentie en versnel je workflow met mijn desktop presets! Deze preset collecties heb ik zorgvuldig gecreëerd door jarenlange ervaring in Lightroom én in het werkveld. Ik gebruik ze bovendien ook zelf voor mijn edits!


Presets voor fotografen

Ook handig . . . 

Ontdek ze allemaal

Wil jij op de hoogte blijven van mijn coachings, cursussen, nieuwe preset collecties, ... of ontvang je graag regelmatig fotografietips? Schrijf je dan nu in op de nieuwsbrief!

Schrijf je in op de nieuwsbrief

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Nu downloaden

Fotograferen met emotie en connectie is hip. Hoewel het op Instagram misschien allemaal vanzelfsprekend lijkt, hebben veel fotografen het hier nog moeilijk mee. In dit e-book geef ik je mijn 3 beste tips zodat jij tijdens jouw shoots ook meer gevoel kan vastleggen!
3 tips voor fotograferen met meer emotie en connectie

Gratis E-book

Freebie

Volg me op

Instagram

@simplestories.fotografie

Voor fotografen

Navigatie