Jullie liefde op een authentieke manier vastgelegd, met een tikkeltje avontuurlijkheid 

Quality time met je geliefde, plezier, spontaan, echt. Dat is waar ik naar streef tijdens een loveshoot. Ik vertel jullie verhaal op een authentieke manier met een tikkeltje avontuurlijkheid. Geen stijf geposeer, wel veel gelach en liefde. Met als resultaat prachtige beelden. Hebben jullie binnenkort trouwplannen? Dan is een loveshoot ook ideaal om je save the date kaartjes een persoonlijke toets te geven! 

ontdek meer

Ik wil jou vastleggen zonder te veel poseren. Gewoon jij en je geliefde(n) die een gezellige tijd in de stad beleven. Want dat is ook wat we echt gaan doen! We maken een leuke wandeling langs mijn favoriete plekken. 

Avontuurlijk, bold, ongedwongen. City vibes I love it!
Beeld het je in: een leuk dagje naar de stad, gezellig een koffietje drinken, rondwandelen in parken, window shopping, onderweg een lekker gebakje uithalen. En ondertussen leg ik jou en je gezin vast op de meest spontane manier. Geschikt voor een zwangerschaps,- familie-, motherhood of loveshoot!

City shoots antwerpen

Nieuw!

Ik wil een city shoot!

* Anders €0,45/km vanuit Linkhout

+/- 1 uur fotografie

15 digitale beelden op hoge kwaliteit (zelf uit te kiezen) 

Zorgvuldige selectie en nabewerking (6 uur)

Luxe mini-album (linnen cover, embossing, 20x20cm, 20p)

Reisvergoeding tot op mijn favoriete locaties*

Max. 2 volwassenen (+ viervoeters)

Kleding advies & gebruik klantengarderobe

Mogelijkheid tot aankoop extra beelden

Webshop om fotoproducten te bestellen

Een koppelshoot is inclusief:

Koppelshoot

Aankoop extra beelden:

De prijs voor extra foto’s is 15,- per foto.

Wil je graag meerdere extra foto’s? Dan gelden er voordeeltarieven. Het is ook steeds mogelijk om bij het zien van de beelden te kiezen voor een upgrade pakket inclusief printtegoed. 

Meer info over de voordeelpakketten? Download de brochure!

Een koppelshoot gaat door op een mooie locatie in de natuur. Ik beschik over een klantengarderobe met een uitgebreid aanbod aan jurken waar je vrijblijvend gebruik van mag maken. 

Info & tarieven

Vul in bovenstaand vakje een 'X' in om door te gaan. De algemene voorwaarden zijn steeds van toepassing bij het boeken van een shoot.

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga hier mee akkoord.*

Vertel me wat meer over jullie en wie er naar de shoot komt:*
Adres:*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*
Naam:*

Ontdek de vervolgstappen

Je aanvraag voor een koppelshoot is succesvol verzonden.

Benieuwd hoe het nu verder loopt? Klik op onderstaande knop en kom het allemaal te weten!

Verzonden!

Koppelshoot

Boek jouw shoot

Carmen

Wij hebben ondertussen onze 4de shoot op een jaar tijd achter de rug bij Simple Stories Fotografie. Keer op keer resulterend in prachtige foto's die ons enorm ontroeren. De sfeer tijdens de fotoshoots is zeer aangenaam!
Wij komen zeker nog terug voor onze 5de,..., 10de,... fotoshoot!

"Keer op keer resulterend in prachtige foto's die ons enorm ontroeren"

Sanne

Wij hebben bij Elyze twee shoots gedaan en zijn enorm tevreden. Het resultaat en de sfeer die de foto’s uitstralen zijn gewoon super. Ook tijdens de shoot geeft ze advies en is ze heel geduldig met ongeduldige peuters en baby’s. Ze is super lief en stelt je onmiddellijk op je gemak. Toppertje!

"Het resultaat en de sfeer die de foto’s uitstralen zijn gewoon super"

Stephanie

Elyze is een geweldig lieve, rustige persoonlijkheid die je meteen een vertrouwd gevoel geeft. Wij lieten onlangs een zwangerschapsshoot vastleggen door haar en wauw wat een resultaat. We zijn dolgelukkig met de prachtige foto’s. Zeker een aanrader! 

"Elyze is een lieve, rustige persoonlijkheid die je meteen een vertrouwd gevoel geeft"

Stephanie

Elyze is fantastisch, zeker een aanrader! Onze newborn- en familieshoot vond plaats in de studio; zeer mooi ingericht en in een vriendelijke en ontspannen sfeer. Elyze is zeer klantgericht, spontaan en flexibel en haar foto's zijn prachtig. We hebben al eerder beroep gedaan op een fotograaf maar tot nu toe was dit onze beste ervaring! 

"We hebben al eerder beroep gedaan op een fotograaf maar tot nu toe was dit onze beste ervaring!"

Lyssa

Wat een topfotografe! Elyze is duidelijk iemand met een enorm grote passie, een engelengeduld en een rustgevend persoon die het hele gezin erg op hun gemak kan stellen. De preview hebben we bekeken met tranen in de ogen. Dankjewel Elyze om ons gezin en onze liefde voor elkaar zo mooi op beeld te brengen.

"De preview hebben we bekeken met tranen in de ogen"

Sandy

Super tevreden dat we een shoot hebben gedaan bij Elyze!

Het is een enorm lieve dame dus we voelden ons meteen op ons gemak en dat zie je ook aan de foto's, ze wist perfect het juiste en spontane beeld vast te leggen.

"Ze wist perfect het juiste en spontane beeld vast te leggen"

ga verder

Boek jouw shoot

Boeken?

Klaar om te

Tijdens de shoot ga ik tewerk op een ontspannen en leuke manier. Ik probeer jullie zo weinig mogelijk te laten poseren, maar geef jullie wel voldoende instructies zodat jullie wat los komen. Ik streef ernaar om jullie niet alleen mooie foto's mee te geven, maar ook een leuke herinnering.

Dag van de shoot

03.

Ik stuur jullie per mail een link via waar jullie mijn online agenda kunnen raadplegen en jullie shoot kunnen boeken. Via het online boekingssysteem wordt een kleine overeenkomst gemaakt waarin de shoot wordt vastgelegd. Daarna ontvangen jullie een bevestigingsmail met uitgebreide informatiebrochure (inclusief klantengarderobe en een outfit guide) en de factuur voor de fotosessie.

Jullie plaatsje zal pas definitief gereserveerd zijn na de betaling.

Boek jouw datum

02.

Ben jij er klaar voor om jouw shoot te boeken? Yes! Neem contact met mij op via het boekingsformulier en ik voorzie je zo snel mogelijk van een antwoord. 

Neem contact op

01.

Van boeking tot shoot

Proces

Het

Aan elke galerij is een webshop verbonden waar je allerlei fotoproducten kan bestellen, alsook eventueel extra foto's kan kopen (€15/foto). De producten die je bestelt worden gedrukt op hoogwaardige kwaliteit door een professionele drukker en worden bij jouw thuis geleverd.

Shop

06.

Omdat ik het een grote meerwaarde vind om jullie bij elke shoot een tastbare herinnering mee te geven, is er steeds een mini-album inbegrepen. Het album heeft een afmeting van 20x20 cm, telt 20 pagina's en heeft een linnen cover met embossing.

Jullie mogen het album zelf samenstellen via de galerij. Daarna wordt het thuis geleverd en kan je elke dag nagenieten van de mooie herinnering :-)

Mini-album samenstellen

05.

De aflevertermijn van de foto's is max. 4 weken. Jullie ontvangen van mij een mailtje waar jullie eerst een slideshow kunnen bekijken.

Na het zien van de slideshow hebben jullie nog de keuze om voor een pakket te kiezen met meer foto's dan oorspronkelijk inbegrepen. Nadat jullie een keuze hebben gemaakt, krijgen jullie toegang tot de volledige galerij met ca. 60 beelden waaruit jullie het inbegrepen aantal foto's mogen kiezen. De foto's kunnen rechtstreeks gedownload worden via de galerij. 

Aflevering & pakketten

04.
ga terug

De aflevertermijn van de foto's is ca. 30 dagen. Zodra jullie foto’s klaar zijn, ontvangen jullie een mailtje waar jullie eerst een slideshow kunnen bekijken. Na het zien van de slideshow hebben jullie nog de keuze om voor een pakket te kiezen met meer foto's dan oorspronkelijk inbegrepen. Nadat jullie een keuze hebben gemaakt, krijgen jullie toegang tot de volledige galerij met ca. 60 beelden waaruit jullie het inbegrepen aantal foto's mogen kiezen. De foto's kunnen rechtstreeks gedownload worden via de galerij.

Aflevering & upgrade pakketten

04.

Omdat ik het een grote meerwaarde vind om jullie bij elke shoot een tastbare herinnering mee te geven, is er steeds een mini-album inbegrepen. Het album heeft een afmeting van 20x20 cm, telt 20 pagina's en heeft een linnen cover met embossing. Jullie mogen het album zelf samenstellen via de galerij. Daarna wordt het thuis geleverd en kan je elke dag nagenieten van de mooie herinnering :-)

Mini-album samenstellen

05.

Boeken?

Klaar om te

Aan elke galerij is een webshop verbonden waar je allerlei fotoproducten kan bestellen, alsook eventueel extra foto's kan kopen (€15/foto). De producten die je bestelt worden gedrukt op hoogwaardige kwaliteit door een professionele drukker en worden bij jouw thuis geleverd.

Shop

06.

Boek een koppelshoot

Portfolio

Koppelshoot

neem contact op
Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

+ Wie mag er allemaal meekomen naar de shoot?

+ WAAR GAAT DE SHOOT DOOR?

+ HELP! WAT VOOR KLEDING DRAAG IK BEST?

+ KAN IK DE kleding VAN OP JOUW FOTO'S AANDOEN?

+ WAT GEBEURT ER ALS HET SLECHT WEER IS?

+ KAN IK ZELF MIJN FOTO'S UITKIEZEN?

+ OP WELK MOMENT VAN DE DAG PLAN IK MIJN SHOOT HET BEST?

Aangezien mijn agenda zich aan een snel tempo vult, plan je je shoot best op tijd in. De gemiddelde wachttijd is 6 tot 8 weken, maar zodra je weet in welke periode je wilt boeken, plan je je shoot best al in omdat je zo meer keuze hebt qua data. Af en toe komt het wel voor dat ik een last minute vrij plekje heb!  

WANNEER PLAN IK MIJN SHOOT HET BESTE IN?

neem contact op
Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

+ WANNEER PLAN IK MIJN SHOOT HET BESTE IN?

+ WIE MAG ER ALLEMAAL MEEKOMEN NAAR DE SHOOT?

+ WAAR GAAT DE SHOOT DOOR?

+ KAN IK DE Kleding VAN OP JOUW FOTO'S AANDOEN?

+ Wat gebeurt er als het slecht weer is?

+ KAN IK ZELF MIJN FOTO'S UITKIEZEN?

+ OP WELK MOMENT VAN DE DAG PLAN IK MIJN SHOOT HET BEST?

Geen zorgen, nadat je je shoot geboekt hebt, ontvang je van mij nog een uitgebreide outfit guide! Ik raad over het algemeen aan om aardetinten te dragen tijdens de shoot. Deze komen het mooiste uit bij mijn fotostijl. 

Help! Wat voor kleding draag ik best?

-

neem contact op
Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

+ KAN IK DE kleding VAN OP JOUW FOTO'S AANDOEN?

+ KAN IK ZELF MIJN FOTO'S UITKIEZEN?

+ OP WELK MOMENT VAN DE DAG PLAN IK MIJN SHOOT HET BEST?

Indien we op een buitenlocatie hebben afgesproken breng ik je een dag op voorhand op de hoogte van slecht weer. We kunnen dan verplaatsen of eventueel de shoot laten doorgaan in mijn studio. Bij bewolkt weer gaat de shoot steeds door. 

+ WANNEER PLAN IK MIJN SHOOT HET BESTE IN?

+ WIE MAG ER ALLEMAAL MEEKOMEN NAAR DE SHOOT?

+ WAAR GAAT DE SHOOT DOOR?

+ HELP! WAT VOOR KLEDING DRAAG IK BEST?

WAT GEBEURT ER ALS HET SLECHT WEER IS?

-

Vragen

Veelgestelde

Vragen

Veelgestelde

Aangezien mijn agenda zich aan een snel tempo vult, plan je je shoot best op tijd in. De gemiddelde wachttijd is 6 tot 8 weken, maar zodra je weet in welke periode je wilt boeken, plan je je shoot best al in omdat je zo meer keuze hebt qua data. Af en toe komt het wel voor dat ik een last minute vrij plekje heb!  

Bij een loveshoot zijn er 2 volwassenen inbegrepen. Natuurlijk zijn je viervoeters ook meer dan welkom! 

Een loveshoot gaat door op een mooie locatie in de natuur. Ik geef jullie enkele van mijn favoriete locaties door. 

Geen zorgen, nadat je je shoot geboekt hebt, ontvang je van mij nog een uitgebreide outfit guide! Ik raad over het algemeen aan om aardetinten te dragen tijdens de shoot. Deze komen het mooiste uit bij mijn fotostijl. 

Jazeker! Ik heb een klantengarderobe ter beschikking met een uitgebreid aanbod aan jurken. Je ontvangt hierover meer info na boeking.

Indien we op een buitenlocatie hebben afgesproken breng ik je een dag op voorhand op de hoogte van slecht weer. We kunnen dan verplaatsen of eventueel de shoot laten doorgaan in mijn studio. Bij bewolkt weer gaat de shoot steeds door. 

Jazeker! Je ontvangt je foto’s in een online galerij waaruit je zelf je favorieten mag kiezen. 

Indien je je shoot buiten wil laten doorgaan, zijn de mooiste tijdstippen in de ochtend bij zonsopkomst of in de avond wanneer de zon lager staat. 

Boek jouw shoot

Boek nu jouw koppelshoot

Let's make magic together

Volg me op

Instagram

@simplestories.fotografie