Volg een coaching

Als ik je één ding kan beloven: ook jij kan met de juiste wilskracht en kennis je passie uitrollen tot een succesvolle onderneming. Ik ben ervan overtuigd dat als je gefocust bent op je doelen, je alles kan bereiken wat je wilt. Je moet alleen de juiste mensen om je heen hebben die je écht vooruit helpen. Die persoon kan ik voor jou zijn!

jouw dromen

aan

Samen bouwen we

Coaching voor fotografen

jouw
aan
Samen bouwen
We
Dromen

Ontdek de trajecten

Hi ik ben Elyze, fotograaf, coach en full time dromenjager. Fotografie is altijd één van mijn grootste passies geweest. Ik droomde ervan om een eigen bedrijf te hebben en elke dag te mogen doen waar mijn hart sneller van zou gaan slaan. Dus ik besloot dat het tijd was om die droom waar te maken. Ik ging all in voor mijn passie. 

bij- of hoofdberoep

succesvol

naar een

voor fotografie

voor fotografie naar een

passie

van jouw

Mijn doel is om jou te helpen

Naast het maken van foto’s, is coaching mijn tweede passie. Andere fotografen helpen met het ontwikkelen van hun talent en hen begeleiden in het runnen van hun business, I love it. Ik ben ervan overtuigd dat jij met de juiste begeleiding en een duwtje in de rug alles kan bereiken waar jij van droomt! Ben jij klaar om te groeien als fotograaf en ondernemer? Let’s go!

- Jolien leen fotografie

Ik volgde Elyze haar coaching traject PBB! Wauw, wauw, wauw! Als je al een beetje ervaring hebt in het fotograferen maar nog niet helemaal alles volledig op orde hebt achter de schermen van je bedrijf, dan is dit echt het ideale traject om te volgen. 

Ze heeft haar traject enorm goed uitgewerkt en weet perfect waar je mee worstelt. We hadden het onder andere over online zichtbaarheid, soorten poses, goede werk structuur, overzicht bewaren, foto bewerking, communicatie, hoe je foto’s aflevert, hoe je een goed mailsysteem opbouwt, hoe je winst maakt en hoe je je eigen stempel drukt in je bedrijf & nog zoooveel meer! Echt, enorm goede ervaring met dit traject.

"Niet twijfelen, gewoon doen!
Je haalt de investering er dubbel en dik terug uit!"

- Sevtzan, Memories by Sev

Ik koos ervoor om de ‘Photo Business Booster’ te volgen. Ik vond het super spannend om eraan te beginnen samen met de andere fotografen die wel al meer bezig waren met fotografie. Ik moet zeggen, echt wel, SUUUUUPER…. Beste dat ik ooit kon doen!

Ik kreeg mega veel informatie, Elyze legt namelijk alles uit wat je nodig hebt om een succesvolle business te starten! En nog veel meer…. Je kan haar alles vragen! Niets is te veel. Ik keek erg uit naar elke coachingdag en zal het hele gebeuren echt wel missen! Ik ben zoveel informatie rijker, echt heel erg aangenaam zo aan mijn eigen business te starten. Ik kijk er enorm naar uit om met de boordevolle tips en tricks van Elyze van start te gaan!

"Helemaal niet twijfelen, deze investering is het dik waard om te doen!"

volgende

Succes
verhalen

Ontdek de sessies

Heb jij een aantal vragen waar je geholpen mee wil worden of heb je nood aan een korte coachingsessie om specifieke topics te bespreken?

Dan help ik je graag tijdens één van mijn online zoom sessies! 

online Zoom sessies

Coming soon

De Photo Business Booster is mijn meest uitgebreide online cursus met optie tot live coaching. Deze cursus neemt je mee in mijn wereld van fotografie. Een fotografiebedrijf leiden is immers meer dan enkel mooie foto’s maken. Het gaat ook over aansturing, klantencommunicatie, workflow en meer!

Tijdens deze cursus help ik jou om een betere fotograaf én ondernemer te worden.

photo business booster

Meer info

Wil jij je fotografieskills boosten op korte termijn? Dan is de 1:1 Fotografie Coachingdag iets voor jou!

Gedurende 1 dag werken we samen aan jouw business. Vooraf plannen we een korte call in om te bespreken waar je moeilijkheden mee hebt of wat je wil leren.

Ontdek de coaching trajecten voor fotografen

185,-

Prijs:

Thema's waar we het over kunnen hebben

... en meer!

Website & brochures 

Social media marketing

Workflow & time management

Aantrekken van je ideale klant

Klantencommunicatie

Onzekerheid in je business

Posing & aansturing van modellen 

Camera instellingen 

Heb jij een aantal prangende vragen waar je geen raad mee weet en waar je snel mee geholpen wil worden? Dan is de SOS call geschikt voor jou. Tijdens een zoom-sessie van 60 minuten geef ik een antwoord op al jouw vragen. 

Hoe werkt het? Via onderstaande knop kom je op de betalingspagina waar je je sessie kan aankopen. Daarna zal je een bevestigingsmail ontvangen met link naar mijn agenda en een vragenlijst die je mag invullen. In deze vragenlijst specificeer je je vragen. Indien er onduidelijkheden zijn langs mijn kant, koppel ik graag naar je terug.


Online zoomsessie

SOS CALL

ex. BTW

Mogelijke onderwerpen

... en meer!

Plannen van je doelen via een stappenplan

Evalueren website

Evalueren sociale media  

Bijschaven time management 

Efficiënte workflow opstellen

Overlopen en evalueren aanbod 

Ben jij volop bezig met het ontwikkelen en runnen van je fotobusiness, maar zie je even door het bos de bomen niet meer? Of zit je al een tijdje vast en heb je het gevoel dat je geen stappen voorwaarts meer neemt?

No worries, ik kan je helpen met je terug een duidelijk overzicht te geven. Samen stellen we een plan op van alle volgende stappen om je business terug vooruit te helpen. Deze coaching duurt 60 minuten en gaat door via Zoom.

Hoe werkt het? Via onderstaande knop kom je op de betalingspagina waar je je sessie kan aankopen. Daarna zal je een bevestigingsmail ontvangen met link naar mijn agenda en een vragenlijst die je mag invullen. In deze vragenlijst specificeer je je vragen. Indien er onduidelijkheden zijn langs mijn kant, koppel ik graag naar je terug.


Online zoomsessie

Back on track

185,-

Prijs:

ex. BTW

Kies je traject

coach voor fotografen & dromen najager.

Hi, ik ben Elyze.

Fulltime fotograaf,

Naast het maken van foto's zelf, is coaching mijn tweede passie. Andere fotografen helpen met het ontwikkelen van hun talent en hen begeleiden in het runnen van hun bedrijf, I love it. Ik ben ervan overtuigd dat je met de juiste begeleiding en een duwtje in de rug alles kan bereiken waarvan je droomt.

Naast mijn universitaire opleiding als master in de rechten, volgde ik tal van trainingen en opleidingen die ik rechtstreeks kon toepassen in mijn bedrijf. Alle kennis die ik doorheen deze cursussen verzameld heb, deel ik graag met jou. Waarom? Ik heb zelf alles geleerd met (veel) vallen en opstaan.

Hoe zalig zou het geweest zijn als er iemand op mijn pad was gekomen die alle kennis al had en me persoonlijk kon begeleiden. Dat had heel het proces een stuk makkelijker gemaakt. Die persoon wil ik voor jou zijn!

Jouw Voorgangers aan het woord

Ontdek de presets

Pas mijn professionele fotobewerking toe op jouw foto’s met mijn desktop presets. De presets vormen een goede basis voor consistentie in je beelden. Ze zijn gemakkelijk aanpasbaar zodat jij je eigen accenten als fotograaf kan leggen.

Met het Golden Stories desktop pakket geef je een warme bewerking aan jouw foto’s, je versnelt je workflow en je trekt meer klanten aan. Deze veelzijdige collectie bevat 5 presets: een zwart wit preset, een basis preset en 3 aangepaste versies voor verschillende omstandigheden.

Desktop presets

Voor fotografen

Andere tools om jou te helpen groeien als fotograaf

Coming soon

De Photo Business Booster is mijn meest uitgebreide online cursus met optie tot live coaching. Deze cursus neemt je mee van begin tot einde in mijn wereld van fotografie, en gaat verder dan enkel de photo basics.

Photo business booster

Met mijn aanbod aan online cursussen help ik jou om je fotografieskills te verbeteren en een succesvolle business op te bouwen. Wil jij graag meer leren over alles dat met fotograferen, editen en het runnen van een fotografiebusiness te maken heeft? En dat vanuit je zetel, home office of favoriete koffiebar? Dan ben je hier op de juiste plek! 

Online cursussen

Ontdek meer

Ben jij ready om je foto's professioneel te gaan bewerken? In deze online videocursus neem ik jou mee in mijn wereld van Lightroom. Ik leer jou heel mijn bewerkingsworkflow van begin tot einde!

Editen in lightroom

Ga naar de shop

Ben je op zoek naar een laagdrempelige vorm van kennis die je snel kan doornemen en toepassen? Ik heb enkele e-books ontwikkeld waarin ik mijn beste tips en tricks heb verzameld die jou snel op weg kunnen zetten.

Daarnaast vind je hier ook handige templates die je helpen om je fotobusiness verder te ontwikkelen. 

e-books & templates

En ook nog . . .

Volg me op

Instagram

@simplestories.fotografie

Voor fotografen

Navigatie