De eerste weken van jullie pasgeboren wondertje, een moment dat je voor altijd wil herinneren

Jullie gezin is uitgebreid, proficiat! Ik leg graag de eerste momenten van je pasgeboren kindje vast. Tijdens een newbornshoot staat heel het gezin centraal. We focussen vooral op jullie nieuwste wondertje, maar er worden daarnaast ook foto’s genomen met het gezin, grote broer(s) en/of zus(sen) indien jullie dit wensen. Ik hou van een lifestyle fotografiestijl bij het vastleggen van baby'tjes, geen geforceerde poses of wraps. Ik leg jullie kindje op een natuurlijke manier vast. 

ontdek meer

Newbornshoot

Praktische info over een 

Wanneer?

Waar?

Voor wie?

Wanneer je kindje 0-3 maanden oud is*

In mijn daglicht studio te Lummen

Je pasgeboren kindje en het gezin

Boek een Newbornshoot

* Aanbevolen periode: tussen 5 dagen en 2 weken

Stephanie

Elyze is fantastisch, zeker een aanrader! Onze newborn- en familieshoot vond plaats in de studio; zeer mooi ingericht en in een vriendelijke en ontspannen sfeer. Elyze is zeer klantgericht, spontaan en flexibel en haar foto's zijn prachtig. We hebben al eerder beroep gedaan op een fotograaf maar tot nu toe was dit onze beste ervaring! 

"We hebben al eerder beroep gedaan op een fotograaf maar tot nu toe was dit onze beste ervaring!"

Sandy

Super tevreden dat we een shoot hebben gedaan bij Elyze!

Het is een enorm lieve dame dus we voelden ons meteen op ons gemak en dat zie je ook aan de foto's, ze wist perfect het juiste en spontane beeld vast te leggen.

"Ze wist perfect het juiste en spontane beeld vast te leggen"

Carmen

Wij hebben ondertussen onze 4de shoot op een jaar tijd achter de rug bij Simple Stories Fotografie. Keer op keer resulterend in prachtige foto's die ons enorm ontroeren. De sfeer tijdens de fotoshoots is zeer aangenaam!
Wij komen zeker nog terug voor onze 5de,..., 10de,... fotoshoot!

"Keer op keer resulterend in prachtige foto's die ons enorm ontroeren"

Lyssa

Wat een topfotografe! Elyze is duidelijk iemand met een enorm grote passie, een engelengeduld en een rustgevend persoon die het hele gezin erg op hun gemak kan stellen. De preview hebben we bekeken met tranen in de ogen. Dankjewel Elyze om ons gezin en onze liefde voor elkaar zo mooi op beeld te brengen.

"De preview hebben we bekeken met tranen in de ogen"

Sanne

Wij hebben bij Elyze twee shoots gedaan en zijn enorm tevreden. Het resultaat en de sfeer die de foto’s uitstralen zijn gewoon super. Ook tijdens de shoot geeft ze advies en is ze heel geduldig met ongeduldige peuters en baby’s. Ze is super lief en stelt je onmiddellijk op je gemak. Toppertje!

"Het resultaat en de sfeer die de foto’s uitstralen zijn gewoon super"

Stephanie

Elyze is een geweldig lieve, rustige persoonlijkheid die je meteen een vertrouwd gevoel geeft. Wij lieten onlangs een zwangerschapsshoot vastleggen door haar en wauw wat een resultaat. We zijn dolgelukkig met de prachtige foto’s. Zeker een aanrader! 

"Elyze is een lieve, rustige persoonlijkheid die je meteen een vertrouwd gevoel geeft"

* Per extra volwassene: €35
**Kilometervergoeding: €0,45/km

1 à 2 uur fotografie in de studio

15 digitale beelden op hoge kwaliteit (zelf uit te kiezen) 

Zorgvuldige selectie en nabewerking (8 uur)

Luxe mini-album (linnen cover, embossing, 20x20cm, 20p)

Max 2 volwassenen (+ kids)

Kleding advies & gebruik klantengarderobe

Mogelijkheid tot aankoop extra beelden

Webshop om fotoproducten te bestellen

Een newbornshoot is inclusief:

De prijs voor extra foto’s is 15,- per foto.

Wil je graag meerdere extra foto’s? Dan gelden er voordeeltarieven. Het is ook steeds mogelijk om bij het zien van de beelden te kiezen voor een upgrade pakket inclusief printtegoed. 

Meer info over de voordeelpakketten? Download de brochure!

Aankoop extra beelden:

Ik raad aan om een newbornshoot reeds te plannen tijdens de zwangerschap zodat je zeker bent van een plaatsje tijdens de eerste weken nadat je kindje geboren is.

De shoot gaat door in mijn bohemien daglichtstudio in Lummen. In mijn studio heb ik allerlei kwaliteitsvolle wikkeldoeken, pakjes, haarbandjes, dekens en props waar we gebruik van kunnen maken. 

Info & tarieven

Vul in bovenstaand vakje een 'X' in om door te gaan. De algemene voorwaarden zijn steeds van toepassing bij het boeken van een shoot.

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga hier mee akkoord.*

Vertel me wat meer over jullie en wie er naar de shoot komt:*

Bij gelijktijdig boeken van een newbornshoot & zwangerschapsshoot geniet je van een pakketkorting van €30!

Wil je ook een zwangerschapsshoot?:
Wat is je uitgerekende datum?:*
Adres:*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*
Naam:*

Newbornshoot

Boek jouw

Je aanvraag voor een newbornshoot is succesvol verzonden.

Benieuwd hoe het nu verder loopt? Klik op onderstaande knop en kom het allemaal te weten!

Verzonden!

Ontdek de vervolgstappen

Boek jouw shoot

Boeken?

Klaar om te

Aan elke galerij is een webshop verbonden waar je allerlei fotoproducten kan bestellen, alsook eventueel extra foto's kan kopen (€15/foto). De producten die je bestelt worden gedrukt op hoogwaardige kwaliteit door een professionele drukker en worden bij jouw thuis geleverd.

Shop

06.

Omdat ik het een grote meerwaarde vind om jullie bij elke shoot een tastbare herinnering mee te geven, is er steeds een mini-album inbegrepen. Het album heeft een afmeting van 20x20 cm, telt 20 pagina's en heeft een linnen cover met embossing.

Jullie mogen het album zelf samenstellen via de galerij. Daarna wordt het thuis geleverd en kan je elke dag nagenieten van de mooie herinnering :-)

Mini-album samenstellen

05.

De aflevertermijn van de foto's is max. 4 weken. Jullie ontvangen van mij een mailtje waar jullie eerst een slideshow kunnen bekijken.

Na het zien van de slideshow hebben jullie nog de keuze om voor een pakket te kiezen met meer foto's dan oorspronkelijk inbegrepen. Nadat jullie een keuze hebben gemaakt, krijgen jullie toegang tot de volledige galerij met ca. 60 beelden waaruit jullie het inbegrepen aantal foto's mogen kiezen. De foto's kunnen rechtstreeks gedownload worden via de galerij. 

Aflevering & pakketten

Tijdens de shoot ga ik tewerk op een ontspannen manier. De shoot verloopt op het ritme van jullie kindje. Jullie hoeven zich geen zorgen te maken over ween- of voedmomentjes, ik plan voldoende tijd in. Een ontspannen sfeer zorgt voor ontspannen foto’s! 

Dag van de shoot

03.

Ik stuur jullie per mail een link via waar jullie mijn online agenda kunnen raadplegen en jullie shoot kunnen boeken. Ik raad aan om de shoot binnen 2 weken na de geboorte te laten doorgaan. Via het online boekingssysteem wordt een kleine overeenkomst gemaakt waarin de shoot wordt vastgelegd. Daarna ontvangen jullie een bevestigingsmail met uitgebreide informatiebrochure (inclusief klantengarderobe en een outfit guide) en de factuur voor de fotosessie.

Jullie plaatsje zal pas definitief gereserveerd zijn na de betaling.

Ben jij er klaar voor om jouw shoot te boeken? Yes! Neem contact met mij op via het boekingsformulier en ik voorzie je zo snel mogelijk van een antwoord. 

Van boeking tot shoot

Proces

Het

ga verder

Neem contact op

01.

Boek jouw datum

02.

Boek jouw datum

04.
ga terug

De aflevertermijn van de foto's is ca. 30 dagen. Zodra jullie foto’s klaar zijn, ontvangen jullie een mailtje waar jullie eerst een slideshow kunnen bekijken. Na het zien van de slideshow hebben jullie nog de keuze om voor een pakket te kiezen met meer foto's dan oorspronkelijk inbegrepen. Nadat jullie een keuze hebben gemaakt, krijgen jullie toegang tot de volledige galerij met ca. 60 beelden waaruit jullie het inbegrepen aantal foto's mogen kiezen. De foto's kunnen rechtstreeks gedownload worden via de galerij.

Aflevering & upgrade pakketten

04.

Omdat ik het een grote meerwaarde vind om jullie bij elke shoot een tastbare herinnering mee te geven, is er steeds een mini-album inbegrepen. Het album heeft een afmeting van 20x20 cm, telt 20 pagina's en heeft een linnen cover met embossing. Jullie mogen het album zelf samenstellen via de galerij. Daarna wordt het thuis geleverd en kan je elke dag nagenieten van de mooie herinnering :-)

Mini-album samenstellen

05.

Boeken?

Klaar om te

Aan elke galerij is een webshop verbonden waar je allerlei fotoproducten kan bestellen, alsook eventueel extra foto's kan kopen (€15/foto). De producten die je bestelt worden gedrukt op hoogwaardige kwaliteit door een professionele drukker en worden bij jouw thuis geleverd.

Shop

06.

Combi deal

Boek het voordeelpakket

30,- korting op newbornshoot

Wil jij zowel een bijzondere herinnering aan je zwangerschap als de eerste weken van je pasgeboren kindje op beeld vastleggen? Indien je beide shoots boekt, geef ik jou:

Zwangerschap
+ newbornshoot

Boek een Newbornshoot

Portfolio

Newbornshoot

Nog vragen na het lezen van deze FAQ?
neem contact op

+ Wat als ik vroeger of later beval?

+ WIE MAG ER MEEKOMEN NAAR EEN NEWBORNSHOOT?

+ WAAR GAAT DE SHOOT DOOR?

+ HELP! WAT VOOR KLEDING DRAAG IK BEST?

+ KAN IK DE KLEDING VAN OP JOUW FOTO’S AANDOEN?

+ HOE LANG DUURT EEN NEWBORNSHOOT?

+ KAN IK BIJ JOU OOK EEN ZWANGERSCHAPSSHOOT BOEKEN?

Ik raad je aan om de shoot te laten doorgaan binnen 2 weken na de geboorte. Heb je graag foto’s als je kindje al iets ouder is? Een new life sessie kan doorgaan tot 3 maanden na de geboorte. Daarna geldt het pakket: familieshoot. 

Wanneer plan ik een newbornshoot het beste in?

+ KAN IK DE KLEDING VAN OP JOUW FOTO’S AANDOEN?

+ HOE LANG DUURT EEN NEWBORNSHOOT?

+ KAN IK BIJ JOU OOK EEN ZWANGERSCHAPSSHOOT BOEKEN?

Geen zorgen, nadat je je shoot geboekt hebt, ontvang je van mij nog een uitgebreide outfit guide! Ik raad over het algemeen aan om aardetinten te dragen tijdens de shoot. Deze komen het mooiste uit bij mijn fotostijl. 

HELP! WAT VOOR KLEDING DRAAG IK BEST?

+ WANNEER PLAN IK EEN NEWBORNSHOOT HET BESTE IN?

+ WAT ALS IK VROEGER OF LATER BEVAL?

+ WIE MAG ER MEEKOMEN NAAR EEN NEWBORNSHOOT?

+ WAAR GAAT DE SHOOT DOOR?

Nog vragen na het lezen van deze FAQ?
neem contact op

Vragen

Veelgestelde

Vragen

Veelgestelde

Ik raad je aan om de shoot te laten doorgaan binnen 2 weken na de geboorte. Heb je graag foto’s als je kindje al iets ouder is? Een newbornshoot kan doorgaan tot 3 maanden na de geboorte. Daarna geldt het pakket: familieshoot. 

Geen zorgen, dan breng je mij gewoon op de hoogte en prikken we een nieuwe datum. Ik houd hier voldoende ruimte voor vrij. 

Heel het gezin is welkom! Er zijn maximum 2 volwassenen inbegrepen in de shootprijs. 

Een new life shoot gaat steeds door in mijn fotostudio in Lummen. Hier heb ik al het materiaal om jullie kindje op de mooiste manier vast te leggen. 

Geen zorgen, nadat je je shoot geboekt hebt, ontvang je van mij nog een uitgebreide outfit guide! Ik raad over het algemeen aan om aardetinten te dragen tijdens de shoot. Deze komen het mooiste uit bij mijn fotostijl. 

Jazeker! Ik heb een klantengarderobe ter beschikking met een uitgebreid aanbod aan jurken voor mama en kinderkledij. 

Dit hangt af van hoe jullie kindje zich voelt. Gemiddeld duurt een new life sessie tussen 1 en 2 uur. De shoot verloopt op het ritme van jullie kindje, zonder stress. 

Jazeker! Indien je je zwangerschapsshoot en newbornshoot tegelijk boekt, krijg je op je newbornshoot 30,- korting. Boek nu jouw voordeelpakket!

Boek jouw shoot

Boek nu jouw Newbornshoot

Let's make magic together

Volg me op

Instagram

@simplestories.fotografie