Over mij

Creatieveling en dromer, geïnspireerd door liefde en boho vibes, pasta-verslaafd, huismus en avonturier all in one, perfectionist, gevoelsmens, ruimdenkend. Niets is te gek. Ik haal al mijn energie uit mensen gelukkig maken door hetgeen dat hen het meest dierbaar is vast te leggen op gevoelige plaat. Visual storytelling is mijn passie, maar daarlangs word ik gelukkig van lekker eten, diepe gesprekken, goed gezelschap, de schoonheid van de natuur ontdekken en katten. 


Degene achter de lens

Hi, ik ben Elyze

Fotografie is altijd één van mijn grootste passies geweest. Wat ik ook deed, het bleef me aantrekken, inspireren. Zelfs toen ik eindelijk mijn felbegeerde diploma rechten in handen had, merkte ik dat ik daar niet echt gelukkig van werd. Ik droomde er altijd al van om een eigen bedrijf te hebben, eigen baas te zijn en elke dag te mogen doen waar mijn hart sneller van zou gaan slaan. Dus ik besloot dat het tijd was om die droom waar te maken. 

Mijn ondernemers
verhaal

Mijn ondernemersverhaal

Durven dromen . . .

Shoots & prijzen

Je kan bij mij terecht voor het laten vastleggen op beeld van al jouw bijzondere familiemomenten. Daarnaast begeleid ik andere gepassioneerde fotografen in het ontwikkelen van hun fotografieskills en het oprichten van hun business. In mijn aanbod voor fotografen vind je alle handvatten die je nodig hebt om van je passie een succesvol hoofd- of bijberoep te maken! 

Benieuwd naar mijn aanbod?

Ik besloot om mijn focus te verleggen van fotoshoots naar coachings en cursussen voor fotografen. Fotoshoots blijven in mijn aanbod, maar het begeleiden van andere gepassioneerde ondernemers voelt als mijn roeping. 

2023

Mijn tweede passie begon steeds meer de bovenhand te nemen: ik begon me te focussen op het opleiden en begeleiden van andere startende ondernemers die net zoals mij professioneel fotograaf willen worden. Ik richtte Simple Stories Academy op. 

2022

Ik studeerde af aan de universiteit, maar besloot om mij fulltime te focussen op mijn passie: ik werd fotograaf in hoofdberoep. Mijn bedrijf groeide al snel uit tot een succes. 

2021

Het coronatijdperk zorgde ervoor dat ik veel tijd had om aan de slag te gaan met mijn hobby. Ik oefende veel en zette de eerste stappen richting het opzetten van mijn bedrijf. 

2020

Ik kocht mijn allereerste fototoestel. Ik merkte al snel dat ik graag foto’s maakte. Mijn camera ging overal mee naartoe: op reis met het gezin, naar familiefeesten… Ik had toen al interesse in het vastleggen van familiemomenten.

2016
Van toen tot later ...

Mijn missie?

Van jouw passie voor fotografie een groot succes maken 

Eén van de belangrijkste lessen die ik geleerd heb is om authentiek jezelf te zijn in je ondernemersverhaal. Enkel op deze manier maak je je los van externe druk en kan je in je kracht gaan staan als ondernemer. Maar daarnaast vergt het ook ontzettend veel doorzettingsvermogen om van jouw verhaal een succes te maken. Het is hard werken en jezelf blijven verbeteren zodat jij je droomleven kan leven. Een leven met voldoende vrijheid voor je privé en een leven waar je elke dag plezier kan hebben in wat je doet zonder dat je bedolven wordt onder werkdruk. Dat leven is binnen handbereik, je moet alleen de stap durven zetten. Ik help je er graag bij! 

Plezier

Vrijheid

Doorzettingsvermogen

Authenticiteit

Waar ik waarde aan hecht

Sevtzan

Elyze legt alles uit wat je nodig hebt om een succesvolle business te starten! Je kan haar alles vragen! Niets is te veel.

Jolien

Soms loop je wat verloren in de opbouw van je bedrijf. Elyze heeft me daarbij perfect geholpen!

Lore

De tips en tricks die Elyze je geeft, geven je een boost om het nog beter te doen.

Volg me op

Instagram

@simplestories.fotografie