ontdek meer

De Photo Style Booster is mijn meest uitgebreide online cursus met optie tot live coaching. Deze cursus neemt je mee in mijn wereld van familiefotografie. Gedurende 3 maanden leer ik je alles dat je nodig hebt om een succesvol familiefotograaf te worden

Van materiaal, camera-instellingen, lichtsituaties, aansturing en posing tot galerijen afleveren met variatie, emotie en connectie weergeven in je beelden, starten met klanten aantrekken en meer!

Photo Style booster

Dé cursus die van jou een succesvol familiefotograaf helpt te maken

start: 1 april 2024

Dan heb ik goed nieuws voor jou!
Sounds familiar?

Je weet niet goed hoe je een aantrekkelijk portfolio kan creëren dat je eigen stijl uitstraalt

Het enige probleem: je weet niet hoe of waar je moet beginnen. 

Je hebt je passie gevonden en wil er graag meer mee doen. 

Je kent het wel...

Je loopt vast met thema's zoals materiaal, camera-instellingen, hoe je omgaat met licht en locaties

Je mist begeleiding van iemand die je een duidelijk stappenplan kan geven


Je hebt moeite met klanten door de shoot te leiden en met variatie, emotie en connectie in je beelden te brengen

Je wilt klanten aantrekken, maar weet niet goed waar te beginnen.

Jolien leen fotografie

"Je haalt de investering er dubbel en dik terug uit!"

Wauw, wauw, wauw! Ik ben zo blij dat ik een traject bij Elyze gevolgd heb. Uiteindelijk begin je aan je avontuur als fotograaf maar je loopt soms verloren en mist goede structuur in de opbouw. Elyze heeft me daarbij zo goed geholpen. Ze legt alles eerlijk op tafel en weet perfect waar jij mee worstelt.

Niet twijfelen, gewoon doen! Je haalt de investering er dubbel en dik uit! 

yes I'm in

De PSB is dé cursus voor jou als jij meer wil doen met je passie voor fotografie en een succesvol bij- of hoofdberoep wil uitbouwen. Gedurende 3 maanden leer je meer over alle thema's die je nodig hebt om jouw fotografieskills naar een hoger niveau te tillen en een master in familiefotografie te worden.

Ik leer je alles van A tot Z. No secrets! 

Photo Style
booster

Meest uitgebreide cursus voor familiefotografen!

Ik leer je alles vanuit mijn eigen ervaring als professioneel familiefotograaf. Vier jaar geleden richtte ik Simple Stories Fotografie op vanuit een doorgedreven passie voor fotografie. Dit werd meteen een succes en ik zette na enkele maanden dan ook de stap naar zelfstandige in hoofdberoep. 

Door mijn praktijkervaring op vlak van fotografie en mijn ervaring in het begeleiden van andere fotografen, weet ik goed waar de moeilijkheden liggen, welke dingen werken en welke dat niet doen.

01

leer 3 maanden van een professional

Dit is geen cursus waar je alles leert volgens het boekje, die kennis is immers overal te vinden. Ik leer je alles dat je nodig hebt om familiefotograaf te worden vanuit mijn ervaring in de praktijk. De PSB is mijn meest uitgebreide cursus ooit voor familiefotografen! 

Bij elke module horen ook een aantal opdrachten die je op weg helpen om de kennis in praktijk om te zetten. 02

Meest uitgebreide
cursus familiefotografie

Elke week komen er nieuwe video's online. Zo heb je steeds genoeg tijd om elk thema te behandelen en de opdrachten te maken. Het traject duurt 3 maanden, maar ook daarna kan je de video’s nog bekijken aangezien de cursus 1 jaar beschikbaar blijft. Zo heb je de mogelijkheid om te cursus op je eigen tempo te verwerken. 03

Online video cursus

No secrets.

Je kan ervoor kiezen om de cursus helemaal zelfstandig te verwerken, maar het is ook mogelijk om extra live ondersteuning te krijgen. Wil jij echt all in gaan voor je passie? Dan is deze optie iets voor jou! 


04

Optie tot live coaching

Ontdek de trajecten

Jouw Voorgangers aan het woord

Iets voor jou als ...

Deze coaching is 

Fotografie is je passie en je wil je graag verder ontwikkelen 

Je weet van aanpakken en bent vastberaden om je fotografieskills te verbeteren 

Je legt graag de levensloop van gezinnen vast: van koppels tot families 

Je bent op zoek naar iemand die je alles kan leren zoals het in de praktijk echt werkt

Je droomt ervan om van jouw passie een succesvol bij- of hoofdberoep te maken 

Je loopt vast door een overaanbod aan informatie en wil graag een gestructureerd plan

Dit is iets voor mij!

In deze module hebben we het over het aansturen en poseren van modellen. Dit is misschien wel één van de belangrijkste vaardigheden van een fotograaf. Ik leer je hoe je je modellen perfect door de shoot leidt en hoe je ervoor zorgt dat je altijd weet wat je moet doen zonder dat het er geforceerd uitziet. 

In de module over licht en locaties leer ik je hoe je omgaat met verschillende lichtsituaties, hoe je je positioneert ten opzichte van licht, hoe je je camera-instellingen gebruikt bij verschillende lichtsituaties, hoe de locatie invloed heeft op je stijl en foto’s en waar je op moet letten bij het uitkiezen van je shootlocaties.

aansturen en poseren

04.

In deze module leer ik je hoe je zorgt voor variatie in je fotogalerij. Dit is een heel belangrijk onderdeel van je fotobusiness: hoe meer jij zorgt voor gevarieerde beelden, hoe beter de kwaliteit van jouw galerij. Daarnaast leg ik je uit hoe je beelden maakt die emotie en connectie uitstralen.

Variatie, emotie en connectie

05.

Licht & locatie

03.

In deze module leg ik de basisinstellingen uit en leer ik je handmatig fotograferen. We hebben het over instellingen zoals sluitertijd, diafragma, iso, scherpstellen etc. Ik probeer je op een begrijpelijke manier uit te leggen hoe de technische instellingen werken, zodat jij meteen aan de slag kan met toepassen.

Daarnaast laat ik je zien welke instellingen ik zelf gebruik in welke situaties.

Basis instellingen

02.

In deze module overloop ik welk materiaal ik gebruik. Ik heb het niet enkel over camera’s en lenzen, maar over alle materiaal dat je nodig hebt om je fotobusiness op te starten of uit te bouwen.

materiaal

01.

Modules van de photo style booster

Dit ga je leren

ontdek de pakketten

In de zesde module richten we ons meer op het uitbouwen van je business. Ik vertel je meer over hoe je een goed portfolio uitbouwt en hoe je aan de slag kan met het ontwikkelen van je eigen stijl. 

portfolio en stijl

06.

In de zevende module leer ik je wat je nodig hebt om te starten met het aantrekken van klanten voor je fotobusiness. Ik leg je enkele basisprincipes uit waar je mee aan de slag kan.

Starten met klanten aantrekken

07.

Nu dat we alle fotobasics onder de knie hebben, ben je klaar om over te gaan tot het professionaliseren van je business. In de laatste module geef ik je een overzicht van alle stappen die je op business vlak dient te nemen. Het goed kunnen runnen van je business is namelijk even belangrijk dan het onder de knie hebben van alle fototechnische aspecten

Professionaliseren: een overzicht

08.

In deze module geef ik enkele van mijn boss-mindset principes mee. Waarom? Alles begin en eindigt met een sterke mindset. 

Het boost je ontwikkeling en groei, je zelfvertrouwen, je doorzettingsvermogen, je creativiteit en je veerkracht. Ondernemen is een rollercoaster, zonder sterke mindset ben je al snel overweldigd! 

boost your mind

In deze exclusieve bonusmodule geef ik je inzage in mijn shootworkflow tijdens twee live shoots! 

Je volgt via video mee hoe ik mijn shoots leid, modellen aanstuur en ik geef je ondertussen uitleg. Op deze manier kan je zien hoe ik in praktijk te werk ga. Je krijgt toegang tot één studioshoot en één buitenshoot. 2x live shoot

Bonus modules

DIY traject

Premium traject

Videocursus
Online cursusmateriaal & opdrachten
Exclusieve inzage in live shoot
1x live online Q&A op einde van het traject
Ondersteunende Facebook groep

Video's + 1:1 coaching

Video cursus
Online cursusmateriaal & opdrachten
Exclusieve inzage in live shoot
2x 1:1 coachingcall 1u met Elyze (twv 500,-)
1x live online Q&A op einde van het traject
Ondersteunende Facebook groep

Kies jouw traject

Video's

Alle info

Alle info

*Prijzen exclusief btw

*Prijzen exclusief btw

*Prijzen exclusief btw

Alle info

Video cursus
Online cursusmateriaal & opdrachten
Exclusieve inzage in live shoot
2x 1:1 coachingcall 1u met Elyze (twv 500,-)
1x live online Q&A op einde van het traject
Ondersteunende Facebook groep

PREMIUM TRAJECT

VIDEO'S + 1:1 COACHING

*Prijzen exclusief btw

Toen ik startte met Simple Stories Fotografie, kende ik juist de basis van het fotograferen. Ik ontdekte al snel dat de sleutel naar succes in mijn eigen handen lag, maar dat ik het niet alleen zou kunnen. Ik moest me laten bijstaan door experten, mensen die de weg reeds bewandeld hadden en me kennis zouden kunnen bijbrengen die niet zomaar gratis op Google te vinden is.

Ik investeerde +15K in mijn eigen kennis en was gedreven om mijn bedrijf succesvol te maken. Op iets meer dan één jaar tijd bouwde ik een fotografiebedrijf op dat me alle vrijheid geeft, zowel financieel als persoonlijk. Het geheim achter mijn snelle groei? Coaching. 

Jouw coach
& creatieve partner in crime. 

Hi, ik ben Elyze

JIJ STRAKS ...

Als je wil dat 

Vol zelfvertrouwen aan de slag gaat met het uitbouwen van je business als familiefotograaf

Precies weet hoe je je camera juist bedient in allerlei omstandigheden

Modellen met overtuiging leidt door de shoot 

Weet je hoe je meer creativiteit, emotie en connectie in je beelden kan leggen

Weet hoe je een aantrekkelijk portfolio maakt en hoe je een eigen stijl ontwikkeld

Weet hoe je start met het aantrekken van klanten en professionaliseren van je zaak

Let's do this

Schrijf je dan nu in!

Ben je na het volgen van de Photo Style Booster helemaal klaar om je fotobusiness naar the next level te tillen? I got your back! Binnenkort komt er een tweede traject: de Photo Business Booster waarin we dieper ingaan op het business gedeelte. Denk aan meer klanten aantrekken, het ontwikkelen van een authentieke personal brand, meer geld verdienen door slimme prijszetting en upselling, marketing … 

Op de hoogte blijven? Schrijf je hier in op de wachtlijst en ik houd je als eerste op de hoogte! 

Vervolgtraject Photo Style Booster

Photo business booster

Coming soon

neem contact op
Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

+ Is de cursus ook gericht op business-elementen?

+ Hoe verlopen de 1:1 coachingsessies? 

+ Is de cursus praktijkgericht?

+ Kan ik betalen op afbetaling?

Om te starten heb je niets anders nodig dan een gezonde portie enthousiasme voor familiefotografie! In de eerste module geef ik je advies over verschillende materialen. Alles is vrijblijvend, maar een camera die je handmatig kan instellen is een must! En natuurlijk een laptop of pc, om enerzijds de modules te bekijken en anderzijds je foto’s te editen.

WAT HEB IK NODIG VOOR HET VOLGEN VAN DE PSB?

+ Voor wie is deze cursus geschikt? 

+ HOE GAAT ALLES PRAKTISCH IN ZIJN WERK? 

+ Hoe lang is de cursus beschikbaar?

+ Is de cursus ook gericht op business-elementen?

+ Hoe verlopen de 1:1 coachingsessies?

+ Is de cursus praktijkgericht? 

+ Kan ik betalen op afbetaling? 

Voor zowel enthousiaste beginners als ervaren fotografen die hun moeilijkheden willen aanpakken en verder groeien. In de eerste modules heb ik het over materiaal, instellingen en licht. Hier leg ik de basis kort uit om vervolgens specifieke uitleg te geven over familiefotografie. Let wel op: de cursus is geen basiscursus fotografie. Het gaat veel verder dan dat. Maar het is prima te volgen als je nog niet zoveel ervaring hebt omdat ik start met de basis alvorens we dieper gaan.

Voor wie is deze cursus geschikt? 

+ WAT HEB IK NODIG VOOR HET VOLGEN VAN DE PsB?

+ HOE GAAT ALLES PRAKTISCH IN ZIJN WERK? 

+ Hoe lang is de cursus beschikbaar?

neem contact op
Nog vragen na het lezen van deze FAQ?
neem contact op
Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

+ Is de cursus ook gericht op business-elementen?

+ Hoe verlopen de 1:1 coachingsessies?

+ Is de cursus praktijkgericht?

+ Kan ik betalen op afbetaling?

Nadat je de cursus hebt aangekocht, krijg je een mail met de factuur en een mail die je leidt naar mijn online leeromgeving waar je de cursus terugvindt. Elke week komen er nieuwe video’s online die jij op je eigen tempo kan volgen. Als je kiest voor de optie 1:1 coaching, kan je kiezen om deze live te volgen in de buurt van Antwerpen of via Zoom. Alle informatie vind je ook altijd terug in de leeromgeving! 

HOE GAAT ALLES PRAKTISCH IN ZIJN WERK? 

-

+ WAT HEB IK NODIG VOOR HET VOLGEN VAN DE PSB?

+ Voor wie is deze cursus geschikt?

+ Hoe lang is de cursus beschikbaar?

neem contact op
Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

+ Is de cursus ook gericht op business-elementen? 

+ Hoe verlopen de 1:1 coachingsessies?

+ Is de cursus praktijkgericht?

+ Kan ik betalen op afbetaling?

Het traject duurt 3 maanden en gedurende deze periode worden er wekelijks nieuwe video's toegevoegd aan de leeromgeving. Hierdoor word je niet meteen geconfronteerd met een hele waslijst aan video's die je moet bingewatchen. Doe jij toch liever aan bingewatchen? Na 3 maanden staan alle video’s online en heb je in totaal 1 jaar de tijd om de modules te doorlopen. Dit stelt je in staat om het op je eigen tempo te doen, zonder dat je het jarenlang uitstelt.

Hoe lang is de cursus beschikbaar?

-

+ WAT HEB IK NODIG VOOR HET VOLGEN VAN DE PSB?

+ Voor wie is deze cursus geschikt?

+ HOE GAAT ALLES PRAKTISCH IN ZIJN WERK? 

neem contact op
Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

+ Hoe verlopen de 1:1 coachingsessies? 


+Is de cursus praktijkgericht? 

+ Kan ik betalen op afbetaling?

De cursus is vooral gericht op fototechnische elementen zoals instellingen, licht, poseren, variatie, emotie en connectie,… Maar we richten ons ook al deels op het business verhaal: portfolio, eigen stijl, starten met klanten aantrekken, … Wil jij je intensief richten op business thema’s? Er komt later ook een opvolgtraject (de Photo Business Booster)! In dit traject focussen we intensief op het boosten van jouw business. 

Is de cursus ook gericht op business-elementen? 

+ Hoe lang is de cursus beschikbaar?

+ WAT HEB IK NODIG VOOR HET VOLGEN VAN DE PSB?

+ Voor wie is deze cursus geschikt?

+ HOE GAAT ALLES PRAKTISCH IN ZIJN WERK? 

+ Is de cursus ook gericht op business-elementen? 

+ Is de cursus praktijkgericht? 

+ Kan ik betalen op afbetaling? 

De 1:1 sessies gaan live door in Antwerpen of via Zoom. Ik denk mee over jouw moeilijkheden en geef je extra uitleg waar nodig. De coachings zijn steeds persoonlijk en afgestemd op jouw maat. Je plant de sessies in via mijn online agenda. 

Hoe verlopen de 1:1 coachingsessies? 

-

+ Hoe lang is de cursus beschikbaar?

+ WAT HEB IK NODIG VOOR HET VOLGEN VAN DE PSB?

+ Voor wie is deze cursus geschikt?

+ Hoe gaat alles praktisch in zijn werk? 

neem contact op
Nog vragen na het lezen van deze FAQ?
neem contact op
Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

+ Is de cursus ook gericht op business-elementen? 

+ Hoe verlopen de 1:1 coachingsessies? 

+ Kan ik betalen op afbetaling? 

Ja, absoluut! Ik leer je alles vanuit mijn eigen praktijkervaring. Daarnaast krijg je ook concrete opdrachten waar je mee aan de slag kan én je krijgt inzage in niet 1, maar 2 live shoots! Zo kan je dus via video mijn workflow tijdens een binnen- en buitenshoot meevolgen. 

-

Is de cursus praktijkgericht? 

+ Hoe lang is de cursus beschikbaar?

+ WAT HEB IK NODIG VOOR HET VOLGEN VAN DE PSB?

+ Voor wie is deze cursus geschikt? 

+ Hoe gaat alles praktisch in zijn werk? 

+ Is de cursus ook gericht op business-elementen? 

+ Hoe verlopen de 1:1 coachingsessies? 

+ Is de cursus praktijkgericht? 

Geen probleem! Je kan ervoor kiezen om de cursus in 1x, 3x of 6x te betalen! De afbetaling verloopt via een SEPA. Dat wil zeggen dat je de eerste betaling handmatig invoert en deze dan nog 2 of 5 keer van je rekening gaat (per maand).

-

Kan ik betalen op afbetaling? 

+ Hoe lang is de cursus beschikbaar?

+ WAT HEB IK NODIG VOOR HET VOLGEN VAN DE PSB?

+ Voor wie is deze cursus geschikt? 

+ HOE GAAT ALLES PRAKTISCH IN ZIJN WERK? 

neem contact op
Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

Vragen

Veelgestelde

Vragen

Veelgestelde

Om te starten heb je niets anders nodig dan een gezonde portie enthousiasme voor familiefotografie! In de eerste module geef ik je advies over verschillende materialen. Alles is vrijblijvend, maar een camera die je handmatig kan instellen is een must! En natuurlijk een laptop of pc, om enerzijds de modules te bekijken en anderzijds je foto’s te editen.

Voor zowel enthousiaste beginners als ervaren fotografen die hun moeilijkheden willen aanpakken en verder groeien. In de eerste modules heb ik het over materiaal, instellingen en licht. Hier leg ik de basis kort uit om vervolgens specifieke uitleg te geven over familiefotografie. Let wel op: de cursus is geen basiscursus fotografie. Het gaat veel verder dan dat. Maar het is prima te volgen als je nog niet zoveel ervaring hebt omdat ik start met de basis alvorens we dieper gaan.

Nadat je de cursus hebt aangekocht, krijg je een mail met de factuur en een mail die je leidt naar mijn online leeromgeving waar je de cursus terugvindt. Elke week komen er nieuwe video’s online die jij op je eigen tempo kan volgen. Als je kiest voor de optie 1:1 coaching, kan je kiezen om deze live te volgen in de buurt van Antwerpen of via Zoom. Alle informatie vind je ook altijd terug in de leeromgeving! 

Het traject duurt 3 maanden en gedurende deze periode worden er wekelijks nieuwe video's toegevoegd aan de leeromgeving. Hierdoor word je niet meteen geconfronteerd met een hele waslijst aan video's die je moet bingewatchen. Doe jij toch liever aan bingewatchen? Na 3 maanden staan alle video’s online en heb je in totaal 1 jaar de tijd om de modules te doorlopen. Dit stelt je in staat om het op je eigen tempo te doen, zonder dat je het jarenlang uitstelt.

De cursus is vooral gericht op fototechnische elementen zoals instellingen, licht, poseren, variatie, emotie en connectie,… Maar we richten ons ook al deels op het business verhaal: portfolio, eigen stijl, starten met klanten aantrekken, … Wil jij je intensief richten op business thema’s? Er komt later ook een opvolgtraject (de Photo Business Booster)! In dit traject focussen we intensief op het boosten van jouw business. 

De 1:1 sessies gaan live door in Antwerpen of via Zoom. Ik denk mee over jouw moeilijkheden en geef je extra uitleg waar nodig. De coachings zijn steeds persoonlijk en afgestemd op jouw maat. Je plant de sessies in via mijn online agenda. 

Ja, absoluut! Ik leer je alles vanuit mijn eigen praktijkervaring. Daarnaast krijg je ook concrete opdrachten waar je mee aan de slag kan én je krijgt inzage in niet 1, maar 2 live shoots! Zo kan je dus via video mijn workflow tijdens een binnen- en buitenshoot meevolgen. 


Geen probleem! Je kan ervoor kiezen om de cursus in 1x, 3x of 6x te betalen! De afbetaling verloopt via een SEPA. Dat wil zeggen dat je de eerste betaling handmatig invoert en deze dan nog 2 of 5 keer van je rekening gaat (per maand).

Volg me op

Instagram

@simplestories.fotografie