Liefste mama, jij bent goud waard

Eigenlijk mogen mama's iedere dag in de bloemetjes gezet worden, maar op moederdag mag het toch nog eens extra zo hard.  En hoe doe je dat beter dan door haar een mini-fotosessie cadeau te doen!  Want laten we eerlijk zijn, elke mama wil graag mooie foto's met haar dierbare gezin. Dus ben jij nog op zoek naar een origineel moederdaggeschenk of ben jij een mama die zichzelf wel eens in de bloemetjes wil zetten? I got your back want op 9 mei  organiseer ik enkele minisessies in de buurt van Lummen. Speciaal voor alle mama's en toekomstige mama's in een mini-gestylde setting. Dertig minuutjes qualitytime met het gezin en helemaal coronaproof.
Zie ik jullie daar? 

Mini-wat?

Tijdens de minisessies krijgt iedereen een tijdslot van 30 minuten. We spreken af op een mooie buitenlocatie waar ik een mini-gestylde setting zal voorzien. De sessies zijn voor alle soorten mama's en ook toekomstige mama's zijn welkom! De focus ligt op mama en kids, maar op het einde kunnen er ook wat gezinsfoto's genomen worden. 

Wat is inbegrepen? 

- 30 minuten shooten 
- 10 beelden op hoge resolutie te kiezen uit een online galerij 
- gestylde setting: boho pauwenstoelen en backdrop gedecoreerd met droogbloemen
- stylingadvies
- gebruik van de jurken in mijn klantengarderobe
- zorgvuldige nabewerking
- mogelijkheid tot aankoop extra beelden 
- shop met fotoproducten verbonden aan de galerij 

Yes dit wil ik!

Tijdslots

investering 115 euro

13.10u-13.40u VOL
13.50u-14.20u VOL
14.30u-15u VOL
15.10u-16.40u VOL
16.50u-17.20u VOL

naar het contactformulier

17.30u-18u VOL
18.30u-19u VOL
19.10u-19.40u VOL
19.50u-20.20u VOLZondag 9 mei

Zaterdag 8 mei

13.50u-14.20u  VOL
14.30u-15u  VOL
15.10u-16.40u VOL
16.50u-17.20u VOL
17.30u-18u VOL

Pssst...

Heb je geen plaatsje kunnen bemachtigen? Vul dan toch nog het contactformulier in en ik zet je op de lijst voor de volgende minisessies in de zomer! 

Zet me op die lijst!

Lieve woorden

Charlien en Frederik

Super tevreden met de foto's die Elyze maakte.  Ze stelde ons op ons gemak en gaf wat aanwijzingen om te ontdooien voor de lens, waardoor we niet van die geforceerde beelden maar hele leuke spontane foto's kregen. Ik kan je met zekerheid vertellen dat er nog shoots met Elyze zullen volgen 

Ons gezin is op de meest mooie spontane manier vastgelegd, Onze liefde staat nu ook op beeld. Dankjewel Elyze!

Sofie & Giovanni

Van het eerste tot het laatste moment een topervaring! Elyze stelt je meteen op je gemak, en dat zie je ook op de foto's: ontspannen en vol liefde. Ook het contact met haar en de bewerking van de foto's gebeuren beide heel professioneel. Een échte aanrader!!!

Sanne en Lars

Bieke en Arne

Enkele weken geleden deden wij last minute een minishoot met Elyze in Nieuwpoort. Een zeer spontane fotografe, die goed overweg kan met kindjes. Zij zorgde ervoor dat het ook voor ons zoontje leuk was. Prachtige foto's! Bedankt voor alles!!!

Dankjewel! 

Ik kom snel bij je terug

Reserveer hier je plaatsje door je aan te melden via het formulier

Yes Count me in!