Over

Website Assets-Arch Outline

Creatieveling en dromer, geïnspireerd door liefde en boho vibes, pasta-verslaafd, huismus en avonturier all in one, perfectionist, gevoelsmens, ruimdenkend. Niets is te gek. Ik haal al mijn energie uit mensen gelukkig maken door hetgeen dat hen het meest dierbaar is vast te leggen op gevoelige plaat. Visual storytelling is mijn passie, maar daarlangs word ik gelukkig van lekker eten, diepe gesprekken, goed gezelschap, de schoonheid van de natuur te paard ontdekken en katten. 

Jouw fotograaf & creatieve partner-in-crime

Hi, ik ben Elyze!

Fotografie is altijd één van mijn grootste passies geweest. Wat ik ook deed, het bleef me aantrekken, inspireren. Zelfs toen ik eindelijk mijn felbegeerde diploma rechten in handen had, merkte ik dat ik daar niet echt gelukkig van werd. Ik droomde er altijd al van om een eigen bedrijf te hebben, eigen baas te zijn en elke dag te mogen doen waar mijn hart sneller van zou gaan slaan. Dus ik besloot dat het tijd was om die droom waar te maken. 
Ik volgde talrijke cursussen en coachings bij andere fotografen, schoolde me bij op vlak van sales, marketing en alles dat met het runnen van een bedrijf te maken heeft en ik sprong. Ik huurde een handelspand, opende een studio en ging uiteindelijk all in voor mijn passie. Ik werd fulltime fotograaf.durven dromen, mijn verhaal

Geïnspireerd door mijn verhaal? 

VOLG EEN COACHING >

Sinds juli 2021 bied ik studiosessies aan in mijn lifestyle daglichtstudio. Mijn studio is geen klassieke witte achtergrond fotostudio, maar een huiselijk ingerichte creatieve ruimte waar het mogelijk is om verschillende settings op te zetten. Alles is ingericht in een moderne bohemien sfeer met veel droogbloemen gemaakt door Blooms & Leaves. 
Naast allerlei decoratie is er ook een uitgebreide client closet aanwezig met kleding die gebruikt kan worden tijdens de shoot. 

Adres: Ringlaan 34 Lummen
Openingsuren: enkel op afspraak

De studio

Ontdek mijn aanbod >

Een mooie fotoreportage afleveren is voor mij niet genoeg. Ik wil jullie een ervaring meegeven. Quality time met jezelf en je geliefden. Dichter bij elkaar komen, knuffelen, buikpijn hebben van het lachen, uit jullie comfortzone gaan, plezier hebben. Dat wil ik jullie meegeven. Echte emoties die je nog eens voelt bij het bekijken van de foto's. 

Mijn doel?

Jullie een onvergetelijke ervaring bezorgen 

Mag ik jullie verhaal vertellen?