Nieuw jaar, nieuwe editie van de
nieuwpoort beach minisessies

Een aantal keer per jaar organiseer ik minisessies op het strand van Nieuwpoort en reis ik helemaal van Limburg naar de kust. Ik hoor het je denken, waarom precies zo ver? Wel, al sinds jongs af aan breng ik mijn weekenden geregeld door in Nieuwpoort. Je kan bijna zeggen dat ik er deels opgegroeid ben. Daarlangs ben ik gek op de zee en het strand. Blote voeten in het zand, wind in de haren, het geeft de foto's iets bijzonders! 
Dus, zie ik je daar? 

Benieuwd naar hoe de vorige editie er uit zag? bekijk het hier

Mini-wat?

Tijdens de minisessies krijgt iedereen een tijdslot van 30 minuten. Zie het als een half uurtje quality time met je partner of gezin op het strand waar ik dan beelden van maak. Plezier en een ontspannen sfeer staan centraal zodat jullie nadien met een fijn gevoel terug kunnen kijken naar de foto's.  Of je nu enkel met je partner op de foto wil, met je zwangere buik, met je huisdier, met je kids of met heel je gezin, iedereen is welkom! 

- 30 minuten shooten 
- 10 beelden op hoge resolutie te kiezen uit een online galerij 
- stylingadvies
- zorgvuldige nabewerking
- mogelijkheid tot aankoop extra beelden 
- shop met fotoproducten verbonden aan de galerij 

Yes dit wil ik!

Tijdslots

investering 115 euro

17.20u-17.50u VOL
18u-18.30u VOL
18..40u-19.10u VOL
19.20u - 19.50u VOL
20u - 20.30u VOL

zaterdag

zondag

16u-16.30u VOL
16.40u-17.10u VOL
17.20u-17.50u VOL
18u-18.30u VOL
18..40u-19.10u VOL

VOLZET 
Jammer genoeg zijn deze minisessies volzet. Wil jij graag als eerste een plaatsje kunnen bemachtigen voor de volgende shoots in Nieuwpoort? Vul het contactformulier in en ik schrijf je op de mailinglijst!

naar het contactformulier

Lieve woorden

Van het eerste tot het laatste moment een topervaring! Elyze stelt je meteen op je gemak, en dat zie je ook op de foto's: ontspannen en vol liefde. Ook het contact met haar en de bewerking van de foto's gebeuren beide heel professioneel. Een échte aanrader!!!

Sanne en Lars

Deelnemers 2020

Charlien en Frederik

Super tevreden met de foto's die Elyze maakte.  Ze stelde ons op ons gemak en gaf wat aanwijzingen om te ontdooien voor de lens, waardoor we niet van die geforceerde beelden maar hele leuke spontane foto's kregen. Ik kan je met zekerheid vertellen dat er nog shoots met Elyze zullen volgen 

Deelnemers 2020

Bieke en Arne

Enkele weken geleden deden wij last minute een minishoot met Elyze in Nieuwpoort. Een zeer spontane fotografe, die goed overweg kan met kindjes. Zij zorgde ervoor dat het ook voor ons zoontje leuk was. Prachtige foto's! Bedankt voor alles!!!

Deelnemers 2020

Dankjewel! 

Ik kom snel bij je terug

Reserveer hier je plaatsje door je aan te melden via het formulier

Yes Count me in!