Sommige momenten wil je voor altijd blijven herinneren. Je zwangerschap, de eerste weken van je pasgeboren kindje, mijlpalen van je kids, liefdevolle familiemomenten, je huwelijk. Ik leg jou en je dierbaren vast op een manier die zo veel mogelijk 'jij' is. Ik streef ernaar om momenten te creëeren die echt zijn zodat ik jullie een mooie herinnering kan meegeven die voor altijd vastgelegd zal zijn.

Let me tell          story

Diensten

your

Via dit pakket kan je een familieshoot, koppelshoot en zwangerschapsshoot boeken. Ook mommy & me-shoots, shoots met enkel kids, aankondigingsshoots en engagementshoots vallen binnen dit pakket. Tijdens de fotoshoot streef ik er zoveel mogelijk naar om jullie een fijn moment te bezorgen. Het is als het ware een uurtje qualitytime met je geliefde of met je gezin waar ik dan beelden van maak. Ik vertel jullie verhaal op een authentieke manier, zoals jullie echt zijn. Een ontspannen sfeer is voor mij enorm belangrijk. De shoot kan doorgaan op een mooie locatie in de natuur of in mijn bohemien daglichtstudio in Lummen.

Via dit pakket kan je een familieshoot, koppelshoot en zwangerschapsshoot boeken. Ook mommy & me-shoots, shoots met enkel kids, borstvoedingsshoots, aankondigingsshoots en engagementshoots vallen binnen dit pakket. 

Shoot van ca. 60 minuten
20 zelf te kiezen digitale foto's op hoge resolutie
Mini-album
Max. 2 volwassenen
Styling advies
Gebruik client closet
Max. 2 outfitswitchs
8 uur nabewerking
Mogelijkheid tot aankoop extra foto's + fotoproducten 

Niet inbegrepen: reiskost van €0,35/km vanuit 3560 Lummen
Meerprijs per extra volwassene buiten het gezin: 35 euro

investering €265 

Familie - kids - liefde - zwangerschap

Lifestyle portret

Via dit pakket kan je een newbornshoot boeken van jullie pasgeboren kindje. De shoot kan doorgaan bij mij in de studio, maar bij voldoende warm weer kunnen we het ook op een mooie buitenlocatie laten doorgaan. Ik neem graag de tijd om jullie kindje rustig op beeld te zetten, geen tijdsdruk, geen stress. Er is de mogelijkheid om foto's van de baby alleen te maken, maar ook om gezinsfoto's te nemen samen met mama, papa, grote broer of grote zus.

Via dit pakket kan je een newbornshoot boeken van jullie pasgeboren kindje. De shoot kan doorgaan bij jullie thuis in vertrouwde omgeving, maar bij voldoende warm weer kunnen we het ook op een mooie buitenlocatie laten doorgaan. 

1 à 2 uur fotografie
20 zelf te kiezen digitale foto's op hoge resolutie
Mini-album
Foto's van de baby en  gezin (max. 2 volwassenen)
Styling advies
Gebruik client closet en props
10 uur nabewerking
Mogelijkheid tot aankoop extra foto's + fotoproducten 

Niet inbegrepen: reiskost van €0,35/km vanuit 3560 Lummen

De eerste momenten

Lifestyle newborn

investering €535

Maternity + Newborn

Lifestyle combo

Wil je zowel de mooie periode van je zwangerschap vastleggen als de eerste weken van je pasgeboren kindje? Via dit pakket boek je zowel een zwangerschaps- als een newbornshoot. Het is een combinatie van de twee voorgaande pakketten. Bij het boeken van dit pakket spreken we een datum af voor de zwangerschapsshoot en boeken we later de newbornshoot in wanneer jullie kindje geboren is. 

Lifestyle maternity pakket + lifestyle newborn pakket
40 zelf te kiezen digitale foto's op hoge resolutie
Basis album
Foto's met partner/gezin
Styling advies
Gebruik client closet en props
18 uur nabewerking
Mogelijkheid tot aankoop extra foto's + fotoproducten in de shop

Niet inbegrepen: reiskost van €0,35/km vanuit 3560 Lummen

Lifestyle portret + lifestyle maternity pakket 
40 digitale foto's op hoge resolutie

Cakesmash studiosessie 

Je kindje dat 1 jaar wordt, een mijlpaal die ik maar al te graag vastleg. Voor een cakesmash fotosessie zet ik een studiosetting op met bohemian vibes. Heb je liever een neutrale setting? Ook dat kan. Ik baseer mij op jullie wensen. 
Naast de setting voorzie ik een lekkere cake die helemaal past in mijn stijl en waar de jarige zich helemaal op uit mag leven. 

Achteraf is het mogelijk om foto's te nemen in een melkbadje met fruit of bloemen en in een tipi-setting.

prijs
Vanaf €299 

investering
 Vanaf €1050 (6u)

Jullie huwelijksdag is een van de bijzonderste momenten in jullie leven. Ik leg het vast van begin tot einde zodat jullie later deze mooie dag nogmaals kunnen beleven. Mijn huwelijkspakketten starten vanaf 6 uur fotografie. Tijdens een online kennismakingsgesprek bespreken we al jullie wensen en verwachtingen op basis waarvan ik een pakket op maat voorzie speciaal voor jullie. In mijn huwelijksbrochure vertel ik jullie graag meer over mijn werkwijze en prijzen.

Wensen jullie enkel een loveshoot op jullie huwelijksdag of wensen jullie enkel een fotograaf bij jullie burgerlijk huwelijk op het gemeentehuis? Ook dit kan. Wensen jullie een engagementshoot zodat jullie foto's hebben voor op jullie uitnodiging? Ook deze kan voorzien worden in het pakket aan een voordelig tarief.
Neem contact op voor meer info.

Van engagement tot feest

Wedding

Jullie huwelijksdag is een van de bijzonderste momenten in jullie leven. Ik leg het vast van begin tot einde zodat jullie later deze mooie dag nogmaals kunnen beleven. Mijn huwelijkspakketten starten in principe vanaf 6 uur fotografie, maar wensen jullie enkel een loveshoot op jullie huwelijksdag of wensen jullie enkel een fotograaf bij jullie burgerlijk huwelijk op het gemeentehuis? Ook dit kan. Willen jullie graag engagementfoto's voor op de uitnodiging? Deze kan inbegrepen worden in het pakket aan een voordelig tarief. Neem gerust contact op voor meer info. Ik maak graag een pakket op maat.

Een super leuke ervaring voor ons allemaal, een heel vriendelijke en spontane fotografe waar je je dadelijk mee op je gemak voelt. De jongens (1,5 en 2,5) waren helemaal gek van haar! Ze had veel leuke ideeën en de resultaten zijn prachtig. Zeker en vast een aanrader!

Dunja en Yannick

Wij deden een newbornshoot bij Elyze. Hoe leuk was dat! Elyze is heel lief, spontaan, fijn en vriendelijk in omgang. We voelden ons dadelijk op ons gemak bij haar. Ik kreeg snel een preview doorgestuurd van de foto's en WAUW! Zo mooi! Ik kan niet wachten totdat we alle foto's kunnen zien! Dikke aanrader!

Jill en Jeffrey

Je suis tellement heureuse d'être tombée par hasard sur Elyze via Instagram. Les photos sont plus que magnifiques, naturelles et authentiques. En plus de ça Elyze a réussi à nous mettre à l'aise. Elle est vraiment passionnée et talentueuse. La langue n'a pas du tout était une barrière! Häte qu'Elyze immortalise notre marriage!

Estelle en Arthur

Ik had samen met mijn vriend een shoot bij Elyze, wat een super ervaring! Niet alleen enorm mooie foto's, maar wat een leuk gevoel brengt ze tijdens de fotoshoot. Ook al was het in het begin misschien wat onwennig, spontane foto's waren het eindresultaat. Dankjewel! Prachtige foto's! 

Kayleigh en Glenn

Wat een top fotografe! Exact wat we zochten! Onze foto’s zijn super mooi! We hebben ons huwelijk laten vastleggen & gaan onze baby foto’s ook door haar laten maken ! We raden haar bij iedereen aan. Zeer rustig, professioneel, eerlijk & heel veel oog voor detail. We love it!

Ilse en Yannick

lieve woorden