Voor alle wild souls die houden van bohemian vibes

Samen met Photography by Romy organiseer ik in augustus enkele minisessie die volledig bohemien gestyled zullen zijn. Houd jij net zo veel van de bohemien stijl als ons en zie jij het wel zitten om een klein halfuurtje plezier en quality time te beleven met je geliefde(n)? Dan zijn deze sessies echt iets voor jou! Gedurende 25 minuten leggen wij jullie vast op beeld en geven we jullie een mooie herinnering mee waar je later met veel plezier naar terug kijkt.  
Dus, zien we jullie daar? 

Wie zijn wij? 

Wij zijn Elyze van Simple Stories Fotografie en Romy van Photography by Romy. Beiden houden we van het vastleggen van liefde in haar peest pure vorm. Geen overdreven geposeer, wel plezier en echte momenten. Momenten waar je met een lach aan terug denkt bij het herbekijken van de beelden. Jullie vastleggen zoals jullie echt zijn, daar streven wij naar. 
Wij houden van stoere hoeden, bloemenkransen, wapperende haren en connecties. Fotoshoots met een tikkeltje avontuurlijkheid bewerkt in een warme stijl. Hoewel de fotografiestijl van ons beide  juist wat anders is, zijn we toch heel aansluitend.  Dat is ook de reden waarom wij deze samenwerking met veel enthousiasme aan jullie aanbieden!

Naar portfolio

Naar portfolio

Mini-wat?

Tijdens de minisessies krijgt iedereen een tijdslot van 25 minuten bij Simple Stories Fotografie of bij Photography by Romy. We spreken af op een mooie buitenlocatie in de ruime omgeving van Lummen waar we een boho gestylde setting zullen voorzien. De sessies zijn geschikt voor iedereen die liefdevolle momenten wil laten vastleggen. Of het nu de liefde is voor je kids, je partner of jezelf, iedereen is welkom! 

Wat is inbegrepen? 

- 25 minuten shooten 
- 5 beelden op hoge resolutie te kiezen uit een online galerij 
- boho gestylde setting
- stylingadvies
- gebruik van de jurken uit de klantengarderobe
- 4 uur zorgvuldige nabewerking
- mogelijkheid tot aankoop extra beelden en fotoproducten
- shop met fotoproducten verbonden aan de galerij 

Yes dit wil ik!

Tijdslots

investering 199 euro

naar het contactformulier

ZONDAG 8/08

18u20
18u55
19u30
20u05
20u40

18u20
18u55
19u30
20u05
20u40

Zaterdag 7/08 

Elyze

Romy

18u20
18u55
19u30
20u05
20u40

Elyze

Romy

18u20
18u55
19u30
20u05
20u40

Lieve woorden

Charlien en Frederik

Super tevreden met de foto's die Elyze maakte.  Ze stelde ons op ons gemak en gaf wat aanwijzingen om te ontdooien voor de lens, waardoor we niet van die geforceerde beelden maar hele leuke spontane foto's kregen. Ik kan je met zekerheid vertellen dat er nog shoots met Elyze zullen volgen 

Spontaan, vertrouwd en geruststellend zijn kort omschreven welk gevoel de hele lieve Romy ons gaf toen we voor de eerste maal voor haar lens stonden, wat voor ons trouwens ook de eerste maal was om te doen dus het was op zich best wel spannend met een kleuter van 3.. na de prachtige resultaten achteraf, wist ik meteen dat ik dit nog wou doen! En ja hoor een half jaartje later hebben we nog een shoot geboekt die wederom ongelooflijk mooie beelden heeft opgebracht! We dromen stiekem al naar shoot nummer drie :-)

Tess

Ons gezin is op de meest mooie spontane manier vastgelegd, Onze liefde staat nu ook op beeld. Dankjewel Elyze!

Sofie & Giovanni

Het was voor ons beide de aller eerste keer dat we een fotoshoot deden. We vonden dit beide heel spannend maar eens we bezig waren was het echt super leuk! Er was niks geposeerd aan. De meeste foto’s zijn getrokken door ons super goed te amuseren en door leuke opdrachtjes van Romy.
Het was een super leuke ervaring zeker voor herhaling vatbaar!

Thomas en Amber

Van het eerste tot het laatste moment een topervaring! Elyze stelt je meteen op je gemak, en dat zie je ook op de foto's: ontspannen en vol liefde. Ook het contact met haar en de bewerking van de foto's gebeuren beide heel professioneel. Een échte aanrader!!!

Sanne en Lars

Bieke en Arne

Enkele weken geleden deden wij last minute een minishoot met Elyze in Nieuwpoort. Een zeer spontane fotografe, die goed overweg kan met kindjes. Zij zorgde ervoor dat het ook voor ons zoontje leuk was. Prachtige foto's! Bedankt voor alles!!!

Dankjewel! 

Ik kom snel bij je terug

Reserveer hier je plaatsje door je aan te melden via het formulier

Yes Count me in!