wedding

Vanaf 2022 neem ik enkel nog kleine opdrachten aan wat betreft huwelijken. Na aanwezig te mogen zijn op heel wat feesten, heb ik besloten dat ik het meeste energie haal uit het vastleggen van de liefde zonder veel complicaties. Intiem, ongeforceerd, zonder stress. 

Is dit ook zoals jullie deze mooie dag voor jullie zien? Dan ben ik er graag bij!
Jullie kunnen mij boeken om jullie enkele uren te volgen, tijdens het klaarmaken, de first look, de loveshoot en het burgerlijk huwelijk bijvoorbeeld, maar niet meer voor grote feesten. 

Zijn we een match? Neem contact op en vertel me jullie wensen! 

2022 almost fully booked!

Prijsindicatie: 795 euro voor 3u aanwezigheid

Info en prijzen >

Jullie zijn verloofd, proficiat! Ik leg jullie geluk graag vast tijdens een engagementshoot. Ideaal voor de aankondiging van jullie huwelijk of voor op de trouwkaarten. Daarlangs is deze shoot ook een ideale kennismaking met het 'poseren' voor een camera, wat jullie op jullie huwelijksdag ongetwijfeld meer zullen doen. 

Pssst... Wil jij jouw vriend of vriendin ten huwelijk vragen en zoek je een fotograaf om dit bijzondere moment vast te leggen? Ik help je graag met je geheime plan! 

+/- 1 uur fotografie 
15 beelden op hoge kwaliteit (zelf uit te kiezen)
Zorgvuldige selectie en nabewerking (8 uur)
Max. 2 volwassenen*
Kleding advies en gebruik klantengarderobe
Mogelijkheid tot aankoop extra beelden
Webshop om fotoproducten te bestellen
10 km reisvergoeding **

Terug >

€295-

* Per extra volwassene: €35
**Kilometervergoeding: €0,45/km

Engagement

Dit wil ik!

- Evi & Kasper

Wij kregen onze shoot cadeau voor Kerst. Omdat we volgend jaar trouwen was dat de ideale gelegenheid voor verlovingsfoto's. We waren wat nerveus voor de shoot, maar Elyze was zo tof en spontaan dat we ons meteen op ons gemak voelden. Toen we de foto's binnen kregen heb ik meerdere traantjes weggepinkt en af en toe gedacht "wow, zijn wij dat?!". Elyze, je gaat ons zeker nog terugzien!

"Toen we de foto's binnen kregen heb ik meerdere traantjes Weggepinkt en af en toe gedacht "wow, zijn wij dat?!"

- Ellen en Michaël

Op 9 oktober 2021 trouwde ik met mijn soulmate en zochten we dus een fotografe. Ik vond Elyze (Simple Stories Fotografie) via instagram en was meteen verkocht aan haar prachtige foto’s met speciale look. Het contact met Elyze verliep heel professioneel, zeer snel en in deze Covid-tijden volgde er al snel een videocall, dit om onze wensen en het verloop van de trouwdag zelf te bespreken. Elyze houdt steeds rekening met je eigen input & geeft steeds professionele feedback. Je ziet gewoon aan haar dat fotografie haar passie is. Tijdens onze fotoshoot stelde Elyze ons beiden enorm op ons gemak & hielp ze ook voor het aannemen van diverse poses. Ook houdt ze zich steeds aan de afgesproken tijd. Na afloop van onze trouwdag, kregen we de dag zelf nog 3 foto’s als preview, wat we echt fantastisch vonden! Elyze haar talent is onwaarschijnlijk. Hoe ze emoties, de essentie en je mooiste kanten kan vastleggen, is gewoonweg subliem. Al onze trouwfoto’s waren ook vroeger klaar dan verwacht. We waren en zijn nog steeds zo verliefd op onze foto’s en konden geen betere fotografe gekozen hebben. Haar passie, haar professionaliteit, haar vriendelijkheid, haar enthousiasme, haar work-ethic, haar gedrevenheid … zie je niet enkel in haar zelf terug, maar ook in haar foto’s. Dat is het prachtige aan Simple Stories Fotografie ♥️ Dit is zeker en vast niet de laatste keer dat we op haar beroep zullen doen! We kunnen haar alleen maar aanbevelen!

Elyze haar talent is onwaarschijnlijk. Hoe ze emoties, de essentie en je mooiste kanten kan vastleggen, is gewoonweg subliem.

Op 9 oktober 2021 trouwde ik met mijn soulmate en zochten we dus een fotografe. Ik vond Elyze (Simple Stories Fotografie) via instagram en was meteen verkocht aan haar prachtige foto’s met speciale look. Elyze houdt steeds rekening met je eigen input & geeft steeds professionele feedback. Je ziet gewoon aan haar dat fotografie haar passie is. Tijdens onze fotoshoot stelde Elyze ons beiden enorm op ons gemak & hielp ze ook voor het aannemen van diverse poses. Elyze haar talent is onwaarschijnlijk. Hoe ze emoties, de essentie en je mooiste kanten kan vastleggen, is gewoonweg subliem. Haar passie, haar professionaliteit, haar vriendelijkheid, haar enthousiasme, haar work-ethic, haar gedrevenheid … zie je niet enkel in haar zelf terug, maar ook in haar foto’s. Dat is het prachtige aan Simple Stories Fotografie ♥️ 

- Cindy en Tom

Zeer tevreden over de foto's van onze trouwdag ! Elyze is heel vriendelijk en discreet. Mijn kinderen lopen voortdurend rond en Elyze heeft toch als een echte professional foto's kunnen nemen van onze kinderen! Als ik nog eens een fotograaf nodig heb zal ik terug bij Simple Stories gaan! Dikke aanrader!

"Zeer tevreden over de foto's van onze trouwdag"

- Estelle en Arthur

Je suis tellement heureuse d'être tombée par hasard sur Elyze via Instagram. Les photos sont plus que magnifiques, naturelles et authentiques. En plus de ça Elyze a réussi à nous mettre à l'aise. Elle est vraiment passionnée et talentueuse. La langue n'a pas du tout était une barrière! Häte qu'Elyze immortalise notre marriage!

"Elyze est vraiment passionnée et talentueuse"

- Ilse en Yannick

Wat een top fotografe! Exact wat we zochten! Onze foto’s zijn super mooi! We hebben ons huwelijk laten vastleggen & gaan onze baby foto’s ook door haar laten maken ! We raden haar bij iedereen aan. Zeer rustig, professioneel, eerlijk & heel veel oog voor detail. We love it!

"rustig, professioneel, eerlijk en oog voor detail"

Website Assets-Arch Outline